REŠITE PROBLEM SA POTENCIJOM I LIBIDOM NA PRIRODAN NAČIN: Neuspesi u krevetu biće prošlost uz OVAJ preparat!
Foto: Profimedia

REŠITE PROBLEM SA POTENCIJOM I LIBIDOM NA PRIRODAN NAČIN: Neuspesi u krevetu biće prošlost uz OVAJ preparat!

Žena -

Postoje različiti uzroci impotencije kod muškaraca, jer erekcija i potencija zavise od više faktora, što isto važi i za žene i libido. Uglavnom se radi o uzrocima koji su vezani za stanje psihe, depresiju, emocije, stres. Sintetički stimulatori erekcije vladaju svetom baš zbog toga što većina muškaraca, ali i žena, u nekom periodu svog života ima privremeni i/ili povremeni problem zbog psihičkog stanja uma. Međutim, ovi lekovi ne daju efekat ukoliko nema stimulacije i u glavi. Oni ne pomažu kod psiholoških problema, kod nesigurnosti ili gubitka samopouzdanja. Zato nemojte trošiti svoje vreme i novac na nešto što će možda da pomogne, već se okrenite onome što će zaista delovati.

Turski med, Epidemium macun, veoma je delotvoran preparat koji neće proizvesti nikakve nuspojave, bez obzira na količinu proizvoda koju unesete u sebe. Mogu ga koristiti i muškarci i žene, a benefiti koje dobijate su mnogobrojni.

Muškarci:

  • Jaka i dugotrajna erekcija
  • Povećan broj spermatozoida
  • Povećan nivo samopouzdanja
  • Jači libido i seksualna moć.

Žene:

  • Pojačana želja za seksom
  • Umanjivanje osećaja straha i nesigurnosti
  • Umanjuje lučenje sluzi
  • Jače lučenje estrogena
  • Sprečava vaginalno sušenje
  • Pojačava lučenje vaginalnog sekreta, neophodnog za kvalitetan seks.

Epidemium macun je 100% prirodan i potpuno bezbedan, te neće izazvati nikakve probleme prilikom konzumacije, niti nakon iste.

foto: Promo

*Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije

Ovaj med se dobija kombinacijom nekoliko različitih biljaka i ekstrakata, kao što su: Epidemium, Maca, Tribulus Terrestris, Cola Vera, Ginkgo Biloba, Lesser Galangal, Mulberry molasses, pčelin polen, matični mleč, ženšen, đumbir, kopriva, vanila, zob, cvatni med i cimet.

Mogu ga koristiti i muškarci i žene stariji od 18 godina, bez obzira na zdravstveno stanje. Bilo da patite od reume, srčanog udara ili alergije, med je 100% siguran, te vam neće proizvesti kontraindikacije ni u kombinaciji sa drugim lekovima.

Cena najmanjeg pakovanja iznosi 1.250rsd, a celokupnu ponudu možete pogledati klikom OVDE. Željeno pakovanje možete naručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana, od 9 do 17h.

*Dostava je besplatna za iznose preko 4.000 rsd.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja