ŠTA JE SVE OD APARATA DOBRO IMATI U IZNAJMLJENOM STANU? Ovo se podrazumeva
Foto: Profimedia

ŠTA JE SVE OD APARATA DOBRO IMATI U IZNAJMLJENOM STANU? Ovo se podrazumeva

Zabava -

Na šta obraćate pažnju kada iznajmljujete stan za sebe, pored naravno onih osnovnih i najvažnijih stvari, kao što su instalacije, ispravnost svega što postoji u stanu i slično? Ako ste od onih koji traže malo komfora ili malo više komfora , onda verovatno razgledate i koji su to sve aparati prisutni u stanu.

Naravno, izdavanje stanova nikada ne funkcioniše tako što u samom oglasu možete ovo da proverite, iako se nekada kroz fotografije samog stana da videti šta se u njemu nalazi, ali ipak, potrebno je otići i uveriti se na licu mesta. Ono šta se podrazumeva da ima svaki stan, naravno, kada je izdavanje stanova koji su namešteni u pitanju, jeste da su aparati poput bele tehnike, šporeta, veš mašine, frižidera, već tu i da sasvim uredno funkcionišu i rade. Naša tema su drugi, oni manji aparati, koje možete i sami da kupujete, jer se lako prenose iz stana u stan, a uvek ih je dobro imati.

Ketler i električna džezva

Ketler je dobar u svakom trenutku, jer u svega nekoliko sekundi veću količinu vode dovodi do tačke ključanja, što ubrzava proces pripreme hrane ili nečega drugog, kada je potrebna vrela voda. Isto važi za električne džezve, jednostavne su za upotrebu, a voda za pripremanje kafe iličaja je spremna za svega nekoliko sekundi. Dobra strana oba ova aparata jeste brzina rada i činjenica da štede struju, jer ne morate da palite ringlu koja u ovakvim situacijama troši veliku količinu električne energije.

Aparati za kafu

Izdavanje stanova ne funkcioniše tako da ćete u svakom stanu pronaći neke aparate koji su korisni, ali ih je svakako dobro imati, a među njima su i aparati za kafu. Ukoliko ste kafoholičar, ako vam jutro ne počinje bez šoljice dobre kafe ili, ako volite da pijete različite kafe, aparati za kafu su nešto što je vašem domu ili privremenom, iznajmljenom domu sigurno potrebno. Ima ih ogroman broj, od onih za filter kafu, preko aparata koji funkcionišu za kapsule, do espreso aparata i nekih drugih. Bilo koji od njih, nije važno, jer kafoholičarima aparati za kafu nisu samo mali kućni aparati, već način da se opuste, uživaju i sasvim ugode sebi.

Tosteri

Iznajmljeni stanovi su dostupni za sve, ali kada je izdavanje stanova u pitanju, najčešće se misli na studente i mlade ljude koji odlaze u veći grad zbog fakulteta ili nekih dobrih, poslovnih prilika. A gde su studenti i mladi, tu je potreba da se hrana spremi brzo, instant, pa su zbog toga tosteri neophodni za posedovanje. Toster možete lako da prenesete iz stana u stan, pa će vam ovo biti jedan od malih kućnih aparata koji najviše volite. Bilo da u njemu pripremate kombinaciju za sendvič ili neki drugi obrok koji je predviđen za doručak ili za kasnu večeru, nema ništa lepše od tostiranog hleba u kojem se kačkavalj lepo rastopi. Osim toga, tosteri imaju često i dodatne funkcije, kao one za grilovanje povrća, pečenje mesa, tako da su odlična zamena za druge aparate koje je često teško smestiti negde bez većeg prostora.

Bez kojeg aparata za kuću vi ne biste mogli da zamislite svoj dan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track