PAMETNO RASHLAĐIVANJE: Kako da vam klima ne duva u vrat i leđa, a da vam ne bude vrućina?
Foto: Promo

PAMETNO RASHLAĐIVANJE: Kako da vam klima ne duva u vrat i leđa, a da vam ne bude vrućina?

Žena -

Ako hladan vazduh duva direktno celi dan, lako se možete razboleti: možete se ukočiti, može izazvati bolove u leđima, vratu, možete se lako prehladiti, sinusi se mogu začepiti, možete dobiti upalu uha... Međutim, možete jednako dobro ohladiti prostoriju, a da klima ne duva direktno u vas zahvaljujući USMERIVAČU VAZDUHA!

Krilo koje usmerava vazduh koji duva iz klime je odlično rešenje naročito za one manje prostorije gde klima mora da radi, a gde su prisutni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Ovim usmerivačem zapravo „govorite“ vazduhu kuda da ide, a da ipak ne trpite vrućinu.

Idealno je za kancelarije, naročito one manje gde sve i da želite nemate gde da se pomerite. Takođe, odlično je za dečije sobe kako biste izbegli da hladan vazduh duva direktno u klince dok se igraju ili spavaju.

***Montira se izuzetno lako i vrlo brzo, a sad je na AKCIJI – SAMO 1.490 din pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!***

foto: Promo
foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

***Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po SNIŽENOJ CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track