NEGOVANE I GLATKE PETE U PAR POTEZA: Turpija za stopala sa VAKUUMOM – HIT CENA!
Foto: Promo

NEGOVANE I GLATKE PETE U PAR POTEZA: Turpija za stopala sa VAKUUMOM – HIT CENA!

Žena -

Zatvorena obuća je uticala na to da pomalo zapustimo pete. Dolaze topliji dani i vreme je da se spremimo za otvorenu obuću, da se rešimo ogrubele kože i povratimo stari nežni izgled stopalima – pogledajte OVDE kako.

Obične turpije za pete vas često umore dok sredite noge, a plus što im tome često prethodi višeminutno držanje u kombinaciji vode i kupke koja će ih omekšati. S druge strane, tretmani u salonu zahtevaju da se vremenski uklapate u termine koji vam nisu najidealniji. Plus što su tretmani za negu stopala i finansijski zahtevni ako je na njih potrebno redovno odlaziti, ako vam je koža generalno suva. Zato sada postoji PEDI VAC!

foto: Promo

PEDI VAC je turpija za pete koja će srediti vaša stopala za samo par minut turpijanja, a nećete morati ni da „omekšavate“ noge, ni da čekate termine u salonu, ni da trošite gomilu novca – tretman možete uraditi kad god vama odgovara i to u svojoj kući, potpuno samostalno!

foto: Promo

***Ne može da povredi vaše noge, napotiv, čini ih savršenim, jer otklanja sve izumrle ćelije kože. Sada ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po PROMO CENI!***

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track