Najnovije vesti

TEHNIKA KOJA ĆE VAM ULEPŠATI I OLAKŠATI SVAKODNEVNICU: Za manje od 2.500 dinara!
Foto: Profimedia

TEHNIKA KOJA ĆE VAM ULEPŠATI I OLAKŠATI SVAKODNEVNICU: Za manje od 2.500 dinara!

Žena

Ukoliko želite da razbijete monotoniju svakodnevnice ili je prosto olakšate, imamo sjajne predloge za vas. Na fantastičnom su sniženju te neće isprazniti ničiji džep, a mogu biti i odličan poklon za vama dragu osobu.

3D virtuelne naočare zaludele su svet. VR BOX 2.0 naočare omogućavaju gledanje 3D filmova, 3D aplikacija, igranje 3D igrica. Položaj sočiva može se podešavati pojedinačno, po horizontali i dijagonali i na taj način oblikujete 3D naočare prema veličini lica i razmaku između očiju. Kompatibilne su sa svim smart telefonima (android, windows, ios). Naručite ih OVDE za samo 1.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Pametni satovi koji postoje na tržištu razlikuju se od običnih po kompjuterskom čipu i programu, čineći ih tako mini kompjuterima za ruku. Aplikacije koje oni podržavaju mogu vam pomoći i olakšati svakodnevne aktivnosti. Bluetooth, koji je ugrađen u ove satove, omogućava vam povezivanje sa vašim pametnim telefonom i na taj način imate mogućnost pristupa svim mobilnim aplikacijama ne uzimajući svoj telefon u ruke.

Ukoliko živite “brzim tempom” i ne stižete na pravilan način da brinete o sebi ovaj sat može da vam bude od velike koristi. Npr. može da vam kaže koliko kvalitetno ste spavali, kao i da vas podseti kada je vreme da u svoj organizam unesete tečnost. Pametni satovi obično su skupi, no ukoliko ste oduvek želeli da imate ovu stvarčicu, a niste uspevali da je sebi priuštite, sada je pravo vreme da to i uradite. Smart watch može biti vaš za samo 1.699 rsd!

foto: Promo

Ukoliko ste u potrazi za satom sa malo jačim načinom rada koji podržava i micro sim karticu uz pomoć koje možete proširiti memoriju do čak 32 gb, naći ćete ga OVDE za samo 2.499 rsd!

foto: Promo

Uz pomoć ovog aparata možete proveriti nivo alkohola u dahu! Digitalni alkotester pokazuje i upozorava korisnika da li jeste, ili nije pod uticajem alkohola i zvučnim signalom, a meri vrednosti do 1.9 promila alkohola. Sa već 0,2 dcl (npr.jedna čaša vina) alkohola u krvi dolazi do manjivanja koncentracije tokom vožnje! Budite bezbedni i naručite digitalni alkotester OVDE po ceni od 1.999 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...