OBEĆAO DEVOJCI DORUČAK IZ SNOVA A U TANJIRU NOĆNA MORA! Spremio joj kardiovaskularne bolesti unapred! A tek njen ODGOVOR
Foto: Profimedia

tviter zajednica poludela

OBEĆAO DEVOJCI DORUČAK IZ SNOVA A U TANJIRU NOĆNA MORA! Spremio joj kardiovaskularne bolesti unapred! A tek njen ODGOVOR

Žena -

Društvenim mrežama kruži slika jednog obećanog doručka devojci ovog "kuvara" koji je poželeo da svoje kulinarske sposobnosti do kraja života deli sa svojom izabranicom. Međutim, u komentarima se može pročitati da je ovo samo tanjir kardiovaskularnih bolesti.

Obećani doručak sastoji se od niza suhomesnatih prerađevina, hleba, sira, a tu su još i kiselo mleko i malo paradajza i paprike.

"Ala je spremio, kupio namirnice i nasekao u tanjir...trud 0", "Spremio joj kardiovaskularne bolesti unapred hahah", "Ono kad neko kaže da voli kad muškarci kuvaju i onda lik iskoristi svoje kulinarske veštine na ovakav način", "Ženi od sultana spreman parizer i salama", samo su neki od komentara.

"Ajde ne svirajte k*rcu više, fora je bila u tome da je napisao da će me oženiti i spremati mi, a ne u tome šta je i kako spremio, živo me zanima kakav doručak vi dobijate,100 odsto je sve top servirano kao u restoranu", odbrusila je devojka posle silnih negativnih komentara.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track