STJUARDESA OTIŠLA U DUBAI NA SASTANAK 3 sata posle kreće PAKAO! 60 dana bila na HLEBU I VODI u zatvoru zbog jedne greške
Foto: Printscreen

Nije ga ni poznavala

STJUARDESA OTIŠLA U DUBAI NA SASTANAK 3 sata posle kreće PAKAO! 60 dana bila na HLEBU I VODI u zatvoru zbog jedne greške

Žena -

Čitava Britanija ovih dana priča o skandalu koji svedoči o tome koliko je život u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zapravo nepredvidiv i relativno opasan za mladu, singl ženu. Naime, britanska stjuardesa Derin Krauford izašla je iz zatvora u Dubaiju posle dva meseca, a svemu je prethodila krajnje bizarna situacija.

Derin je rešila da jedno veče izađe na sastanak sa muškarcem kog nije poznavala dovoljno dobro, verujući da je njen sunarodnik iz Londona i da radi kao marketinški stručnjak.

Nakon večere u restoranu, otišli su u njegov stan, a tamo je sve krenulo nizbrdo - ubrzo je u stan upala policija i pronašla dva džointa, nakon čega su oboje uhapšeni.

Tako se ova 23-godišnjakinja 21. juna obrela u zloglasnom zatvoru Al-Barsha gde je doslovce preživljavala na hlebu, džemu i vodi u proteklih 60 dana. Njen advokat Kim Džonson istakla je da su joj osim hrane bile uskraćene i osnovne higijenske potrepštine. Juče je ova devojka konačno puštena iz zatvora.

Own it?

A post shared by Derrinmelissa (@derrincrawford_x) on

Nakon hapšenja, Derin je nekoliko dana provela u policijskoj stanici, a pre prebacivanja u zatvor saopštila je porodici da joj je rečeno da će biti puštena ako test krvi pokaže da nema tragova upotrebe narkotika. Rezultati su stigli u juli koji su jasno pokazali da ova Britanka nije koristila drogu pre hapšenja, ali ipak nije puštena kako je prvobitno obećano.

"Ona je nevina, bila je pogrešnom mestu u pogrešno vreme Policija je pokušala da je ispita, ali ona ne poznaje tog čoveka. Policija joj je uzela telefon nakon hapšenja, uspela je da me nazove tek kada su je prebacivali u zatvor. Najpre je nisam razumela jer je plakala, danima nije jela ni spavala. Ona ne pije, ne puši, ima dobar posao, pa je užasno da se našla u svemu ovome. Ima samo 23 godine i jako je uplašena", rekla je njena sestra nedavno.

Njena porodica otkrila je i da je ova atraktivna Britanka ostala bez majke kada je imala 11 godina, a da ju je odgajila tetka. U Dubaiju živi od 2018. kada je dobila posao kao stjuardesa.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja