DOBRO RAZMISLITE KO ĆE VAM BITI KUMA NA VENČANJU: Postoji 5 stvari na koje mlada mora da PAZI!
Foto: Profimedia

SAVETI

DOBRO RAZMISLITE KO ĆE VAM BITI KUMA NA VENČANJU: Postoji 5 stvari na koje mlada mora da PAZI!

Žena -

Mladina desna ruka kod priprema za venčanje i na samom venčanju njena je venčana kuma.

Tokom planiranja venčanja kuma će vam biti prijateljica, osoba od poverenja, pomoćnica, ali pre svega neko na koga se možete osloniti u trenucima kada će vam svega biti previše. Ovako je izaberite:

1. S njom vas veže zajednička prošlost

Za venčanu kumu izaberite prijateljicu koju poznajete godinama i s kojom ste puno toga preživeli. Prijateljicu koja je videla mnoge vaše dobre, ali i loše trenutke. Neka to bude osoba koja vas stvarno poznaje i koja zna kako ste odrasli i sazreli tokom godina. Venčana kuma mora biti osoba koja ima mesto u vašem srcu.

2. U kontaktu ste

Venčana kuma mora biti osoba s kojom ste u kontaktu, a ne neko s kim se dugo niste videli ni čuli. Ako se i ne viđate tako često, ali redovno razgovarate telefonom to je u redu, ali ako se ne sećate kada ste zadnji put okrenuli njen broj telefona, bolje je da za venčanu kumu izaberete drugu osobu.

foto: Profimedia

3. Razume vas

To mora da bude neko ko vas razume i ko zna kada je trenutak da vas savetuje i bude vam podrška, a kada da vas ostavi na miru. Zadnje što želite je da se osoba koja bi vam trebala biti oslonac uzruja zbog vašeg ponašanja. Treba vam neko ko stvarno razume vas i vaše želje.

4. Želi da vam pomogne

Tokom planiranja venčanja vaša venčana kuma biće vam prijateljica, osoba od poverenja, pomoćnica, ali pre svega biće neko na koga se možete osloniti u trenucima kada će vam svega biti previše. 5. U njenom društvu ste opušteni

Venčana kuma mora biti neko s kim se možete dobro nasmejati, ko poznaje vašu ljubavnu priču i vašu prošlost, neko s kime se možete zabaviti, ali i iskreno razgovarati o ozbiljnim stvarima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Zadovoljna.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track