Najnovije vesti

JOŠ JEDNA SVADBENA DRAMA! SVEKRVA MORA DA MI PLATI VENČANICU: Mlada ima samo JEDAN ZAHTEV, a razlog je OZBILJAN!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

JOŠ JEDNA SVADBENA DRAMA! SVEKRVA MORA DA MI PLATI VENČANICU: Mlada ima samo JEDAN ZAHTEV, a razlog je OZBILJAN!

Žena

Dramu sa venčanicom objavila je tako jedna mlada na društvenim mrežama, tvrdeći da joj je svekrva uništila venčanicu.

"Jesam li grozna ako zahtevam da moj verenik i njegova mama plate novu venčanicu?", naslovila je svoj post devojka od 26 godina.

Ispričala je kako su ona i njen dragi vereni četiri meseca i venčaće se ove jeseni. Naravno, kliše je ovde, žena ima problem sa svojom budućom svekrvom...

"Moja buduća svekrva stvarno je naporna žena. Stalno mi je slala predloge za venčanicu kakvu bih po njenom mišljenu trebalo da odaberem. Tvrdila da ona zna bolje od mene i pokušavala me prisiliti da se složim s njenim izborom. Kad me nije nagovorila, nisam popustila i pristala da bude po njenom, onda je navalila da ide sa mnom kad biram haljinu, tako da i ona "može reći svoje mišljenje", kaže mlada.

foto: Profimedia

Nakon što je najljubaznije što je mogla odbila svekrvin predlog da zajedno "šopinguju", mlada se zaputila i kupila venčanicu. Donela ju je kući i s najvećom pažnjom smestila u ormar da se ne ošteti, da bi onda jedan dan, vrativši se s posla kući, otkrila da haljine nema. 

"Odmah sam znala šta se dogodilo. Moj verenik ju je odneo mami, da je ona vidi. Naime, nije htela da joj pošaljem slike venčanice. Ukratko, moju je haljinu izvadio iz prtljažnika gde je bila zajedno s namirnicama, a kad sam je pregledala - videla sam da je zatvarač pokidan. Još gore, kad sam je obukla, videla sam da je materijal na prsima rastegnut. Mora da ju je svekrva navukla na sebe, pomislila sam. Na kraju mi je verenik ekao je da su je i njegova mama i njegova sestra isprobavale", rekla je mlada koja smatra da svekrva treba da plati celu haljinu jer ova joj više ne pristaje dobro, jako je rastegnuta.

U komentarima čitalaca odmah je dobila podršku, neki su čak predlagali da to venčanje kompletno i otkaže.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/miss7

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...