MAJKA KRALJICA! Sin joj maltretirao i ponižavao siromašne, a ona mu napravila HAOS! Džaba se hvalio porodičnom LOVOM!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

MAJKA KRALJICA! Sin joj maltretirao i ponižavao siromašne, a ona mu napravila HAOS! Džaba se hvalio porodičnom LOVOM!

Žena -

Majka smatra kako njen sin nema pravo da se bahati s bogatstvom koje nije zaradio pa mu je postavila neke granice.

Jedna imućnija majka otkrila je da njen sin maltretira i ismejava siromašniju decu u školi pa je odlučila da ga nauči lekciju. S kaznom se nije složio dečakov otac, pa je tražila savet na internetu i podelila svoje muke.

foto: Profimedia

"Poprilično sam dobrostojeća, a otac mog sina je jako bogat pa zbog izdašne alimentacije sinu mogu kupiti sve najbolje. Iz škole su me ovog meseca obavestili da je moj sin maltretirao i ismejavao siromašniju decu, onu koju roditelji dovoze u školu u jeftinom automobilu ili onu koja ne mogu da priušte skupocenu markiranu odeću. Bila sam zgrožena i razgovarala sam s njim o tome. Rekla sam mu kako nema čime da se bahati jer nema posao, ušteđevinu, investicije, nikakvog ličnog bogatstva. Samo mu se posrećilo da se rodi u dobrim okolnostima i to je sve", napisala je žena.

"Odlučila sam da mu ove godine neću kupovati markiranu odeću i obuću. Umesto da ga vozim u školu Poršeom, voziću ga starim džipom iz 1992. koji je bio jedan od mojih prvih automobila. Za sve aktivnosti kojima se bude bavio, pozajmiće opremu. Njegov otac se s tom kaznom ne slaže jer tvrdi da je dojam bitan i smatra da će ga ova kazna obeležiti do kraja života", objasnila je majka.

S druge strane, korisnici interneta smatraju kako je njena kazna pravedna i da će dečaka nešto naučiti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Reddit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track