DA LI JE UPOZNAVANJE PREKO INTERNETA SUŠTINSKI DRUGAČIJE OD TRADICIONALNOG: Testirajte ceo proces na Simfonija.net
Foto: Promo

DA LI JE UPOZNAVANJE PREKO INTERNETA SUŠTINSKI DRUGAČIJE OD TRADICIONALNOG: Testirajte ceo proces na Simfonija.net

Žena -

Istraživanje regionalnog sajta za upoznavanje Simfonija.net pokazuje da suštinske razlike između upoznavanja preko interneta i tradicionalnog upoznavanja gotovo i da nema. Zašto? Pa zato što, realno, preko interneta se samo pronalazi i stupa u kontakt sa nekim, a od momenta prvog susreta uživo i odlaska recimo na kafu, upoznavanje dalje teče na isti onakav način kakvo je tradicionalno upoznavanje. Drugim rečima, tradicionalno upoznavanje nema onih prednosti koje nudi upoznavanje preko interneta, kada je u pitanju pristup širokom krugu ljudi, bezbedna komunikacija i početna selekcija, ali zato od prvog susreta i kafe, potencijalni partneri nastavljaju na isti način dalje romantično upoznavanje, kao da su se sreli u nekom klubu.

Čak i preporuke prijatelja, koje su prisutne kod tradicionalnog upoznavanja, mogu da funkcionišu i kod online upoznavanja. Odnosno, može se reći da upoznavanje preko interneta, ako mu se pravilno pristupa, što se mora posebno naglasiti, ima samo prednosti.

Tri glavne usluge koje nude sajtovi i aplikacije za romantične veze su: pristup, komunikacija i uparivanje (matching). Pristup se odnosi na priliku da svako od nas susretne osobu koju inače nikad ne bi susreo uživo i da je na neki način proceni (vrednuje) na osnovu njenog profila. Usluga komunikacije predstavlja mogućnost konformnog razgovora sa potencijalnim partnerom pre uživo susreta, dok se uparivanje odnosi na različite pametne pristupe koje koriste aplikacije da pomognu korisniku da pronađe osobu kakvu želi.

Misija sajta Simfonija.net, koji je svoju uslugu proširio i na dijasporu sa Balkana širom sveta, je da postepeno menja još uvek prisutan animozitet koji postoji kod jednog dela populacije kada je u pitanju upoznavanje preko specijalizovanih sajtova i aplikacija, i da korisnicima stvori prijatno iskustvo a uz to i unapredi proces pronalaženja i obezbeđenja zadovoljavajuće i posvećene romantične veze koju svako priželjkuje.

Besplatna registracija je moguća na: Simfonija.net

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track