ŽENI SAM REKAO DA SE TREZNIM U ZATVORU: Muškarac debelo SLAGAO suprugu, a ono što je uradio to veče bi je DOTUKLO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ŽENI SAM REKAO DA SE TREZNIM U ZATVORU: Muškarac debelo SLAGAO suprugu, a ono što je uradio to veče bi je DOTUKLO!

Žena -

Tridesetsedmogodišnji muškarac anonimno je sa svima podelio šta mu se desilo.

Naime, on je rekao ženi da je noć proveo u zatvoru trezneći se, a ustvari je bio sa drugom ženom. Sa svojom ženom, on ima dvoje dece, a u braku su 15 godina.

"Drugu ženu upoznao sam pre dva meseca kada se zatvorio deo kompanije zbog korona virusa te se ona prebacila u moje odeljenje. Ima samo 23 godine, ali odmah smo kliknuli. Nakon samo dve nedelje priznao sam da mi se sviđa, a na moje iznenađenje, i ja sam se svideo njoj", priznao je.

foto: Profimedia

Nakon jednog izlaska pozvala ga je kod sebe u stan i na kraju su imali s*ks.

"Moja supruga me stalno zvala i slala poruke, ali znala je da sam izašao na piće. Srećom, nije zvala policiju. Rekao sam joj da sam previše popio i da sam završio na trežnjenju u policijskoj stanici", otkrio je on.

"Sada me ona pritiska da donesem odluku. Da rizikujem sve zbog devojke koju sam tek upoznao ili ostanem u braku koji nema budućnost samo zbog dece?", upitao je savetnicu.

"Recite svojoj supruzi da je vaš brak dosegao kriznu tačku i uložite sve napore da ga spasite. Možda više niste zaljubljeni, ali možete se ponovno zaljubiti u nju", rekla mu je Deidre.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track