DANAS POKLON U KURIRU! KUVAR - NAJLEPŠA SLATKA I SLANA PECIVA
Foto: Kurir

DANAS POKLON U KURIRU! KUVAR - NAJLEPŠA SLATKA I SLANA PECIVA

Žena -

Danas ćete uz dnevne novine Kurir dobiti na poklon KUVAR - NAJLEPŠA SLATKA I SLANA PECIVA.

Priprema peciva i nije baš omiljen kulinarski poduhvat nestrpljivih domaćica zbog mešenja testa i čekanja da ono naraste. Ali i za to postoji rešenje - poklanjamo vam 8 trikova za dobro testo, kao i 5 važnih saveta, kako bi vaša peciva bila sočna, meka i bogatog ukusa, idealna za hladnije dane koji nam dolaze.

Sslatko zadovoljstvo na tanjiru - ova meka, pahuljasta peciva jednostavna su za pripremu, a osvajaju na prvi pogled: peciva s različitim nadevima, rolnice od cimeta, pletenica od čokolade, jastučići od šumskog voća.

Oni koji ne preferiraju belo brašno obavezno treba da probaju recepte za zdrave užine koje smo izdvojili za vas: voćni kolač, crni hleb i lanene pločice za 15 minuta.

foto: Kurir

Kao poseban delikates izdvojili smo mekane i mirisne buhtle sa džemom - ovaj starinski recept odmah će vas vratiti u detinjstvo!

Tu su bakini recepti za jela koja će ugrejati vaš dom i ispuniti ga najlepšim mirisima jeseni: slatka izvrnuta pogača, italijanski karnevalski desert (kroštule), ružice i bakine krofne.

Ukoliko volite slana peciva koja su mekana kao duša, štapići s kimom i susamom će vas oduševiti. Za one koji vole peciva s jačom aromom tu je domaće pecivo s belim lukom i parmezanom. Tu je i recept za školjkice s raznim punjenjima, kupus kifle, pletenice sa sirom i spanaćem i prasiće.

Za one koji vole da jedu peciva za doručak ili večeru tu su recepti koji će vas oduševiti na prvi zalogaj: trouglovi sa sirom, italijanska fokača, pecivo s lukom, langoš (mađarski specijalitet).

Čitajte KURIR!

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track