JEDVA DA SPAVAJU, A SVE ZBOG JEDNOG ŠKAKLJIVOG PITANJA: Žena (29) pala u OČAJ, muž joj povređen i neće da vode ljubav!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

JEDVA DA SPAVAJU, A SVE ZBOG JEDNOG ŠKAKLJIVOG PITANJA: Žena (29) pala u OČAJ, muž joj povređen i neće da vode ljubav!

Žena -

Žena (29) koja je želela da ostane anonimna napravila je sama sebi problem tako što je mužu odgovorila iskreno na škakljivo pitanje.

Naime, muž ju je pitao ko je od muškaraca s kojima je spavala najbolji u krevetu.

"Nisam znala da je uključio sebe u tu listu. Pretpostavila sam da je mislio samo na moje bivše, pa sam mu odgovorila da bi to bio jedan tip s kojim sam izlazila i kojeg neću imenovati jer je bio divlji u krevetu", napisala je tužna žena, koja 6 meseci ima problem sa mužem.

foto: Profimedia

Suprug joj je sada povređen jer misli kako je imala bolji s*ksualni život pre nego što ga je upoznala. Iz istog razloga sada više ne želi voditi ljubav s njom.

"Imali smo odnose samo nekoliko puta nakon te svađe, a pre smo to radili dva ili tri puta nedeljno. Ponavljala sam mu i ponavljala da nisam uživala u s*ksu s bivšima koliko uživam s njim i rekla da bude intimniji sa mnom, ali ništa ne pali", otkrila je žena.

Stručnjak je odgovorio na njeno pitanje:

"Udarila si supruga tamo gde ga najviše boli. Nemoj ga samo pitati da budete intimniji. Reči imaju svoja ograničenja. Pokaži mu koliko ti je s*ksi tako što ćeš preduzeti prvi korak. Dodiruj ga i pokaži koliko ti je neodoljiv kako bi vratila iskru u vaš s*ksualni život", savetovala ju je Deidre.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/TheSun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track