SVI ĆE GA OBOŽAVATI

NAPRAVITE ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM: Dovoljno vam je 6 sastojaka, a PREUKUSNA TORTA se NE PEČE! (VIDEO)

Žena -

Eloiz (26) podelila je sa svima recept koji je verzija čizkejka.

Ona koristi smrvljeni keks, maslac, krem ​​sir, šećer u prahu, slatku pavlaku i belu čokoladu kako bi napravila čizkejk koji će sigurno mnogi isprobati.

Za izradu ovog jednostavnog kolača koristila je samo ručni mikser kako bi sjedinila šest sastojaka, a tortu nije pekla.

čizkejk, beli čizkejk
foto: Printscreen/Instagram

Kako bi napravila biskvit odnosno bazu, Eloiz je u posudu izmešala 350 grama zdrobljenog keksa sa 175 grama rastopljenog maslaca. Sve to zajedno je sedinila. Nakon toga, dobijenu smesu stavila je u okrugli kalup i stiskala je kašikom kako bi ujednačila bazu kolaču. Kada je to napravila, bazu je stavila u frižider da se malo stvrdne.

čizkejk, beli čizkejk
foto: Printscreen/Instagram

Zatim u novu posudu stavlja 350 ml slatke pavlake koju meša s mikserom dok ne dobije fini šlag. Posudu sa pavlakom odvojila je sa strane, a u novu posudu stavila je 500 grama krem ​​sira sa 120 grama šećera i promešala. Zatim je dodala 250 grama rastopljene bele čokolade i ponovno je mešala dok smesa nije postala glatka.

Šlag koji je umutila pre, pomešala je sa smesom sira i čokolade te je tu smesu izlila u kalup s biskvitom odnosno bazom. Sve to ostavila je da se hladi otprilike 5 sati.

čizkejk, beli čizkejk
foto: Printscreen/Instagram

Za preliv Eloiz je pomešala 200 ml slatke pavlake i 250 grama bele čokolade. To je otopila u mikrotalasnoj na 90 sekundi. Smesu je prelila preko čizkejka i nožem je zagladila površinu. Preko toga dodala je još i ostatke smrvljenog keksa, a snimak kako se torta pravi podelila na svom Instagramu "FitWaffle Kitchen".

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track