BILA JE FRIZERKA I UČITELJICA! Kejt Midlton otkrila koliko joj je bilo teško da ispuni sve porodične obaveze za vreme KARANTINA!
Foto: Profimedia

snalazila se

BILA JE FRIZERKA I UČITELJICA! Kejt Midlton otkrila koliko joj je bilo teško da ispuni sve porodične obaveze za vreme KARANTINA!

Žena -

U grupnom razgovoru sa nekoliko roditelja i učitelja, vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton otkrila je šta joj najteže pada i kako se snalazi u brojnim novim ulogama koje joj je pandemija koronavirusa nametnula.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kejt je pohvalila princa Vilijama i istakla da joj je on najveća podrška. Kada su je zamolili da jednom rečju opiše brigu o svojoj deci tokom pandemije, Kejt je podigla papir na kojem je pisala reč: "Iscrpljujuće".

Princ Vilijam i Kejt nedavno su se preselili u svoj dom u Anmer Holu u Norfolku, odakle njihova deca prate onlajn nastavu.

Kejt je priznala da joj školovanje i sve obaveze oko dece u karantinu nisu lako pale uz sve ostale obaveze koje je preuzela na sebe u proteklih godinu dana.

- Kao roditelji imamo svakodnevne roditeljske uloge, ali pretpostavljam kako smo za vreme karantina morali preuzeti dodatne uloge u kojima su nam dotad pomagali drugi ljudi iz naše zajednice - dodala je Kejt.

Roditelji su se takođe dotakli usamljenosti s kojom se nose. Istraživanje koje je pokrenula Kejt pokazalo je da je usamljenost dramatično rasla tokom pandemije, s 38 na 63 posto, obzirom da su mnogi roditelji odsečeni od dotadašnje mreže podrške koju su činili njihovi prijatelji i porodice.

Kejt je otkrila i kako je u karantinu, na užas svoje djece, postala i frizer. Na pitanje kako bi ocenila svoje matematičke veštine na skali od 1 do 10, Kejt je rekla: -5, prenosi The Sun.

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track