MUŽ JE PRE 7 GODINA ZAPOSLIO SEKRETARICU: Zbog jedne posete bolnici, saznala sam istinu koja me je pogodila ko GROM IZ VEDROG NEBA
Foto: Profimedia

dvostruki život

MUŽ JE PRE 7 GODINA ZAPOSLIO SEKRETARICU: Zbog jedne posete bolnici, saznala sam istinu koja me je pogodila ko GROM IZ VEDROG NEBA

Žena -

Rita, koja se vodila stavom da treba biti samostalna i nezavisna od supruga sa kojim je 15 godina i ima četvoro dece na Badnje veče je saznala da njen muž već godinama živi dvostruki život.

- Žena za koju sam mislila da mu je sekretarica bila je njegova supruga. Njegovi roditelji i su znali sve o ovome, ja nisam - napisala je u jednoj grupi na Fejsbuku.

Pre sedam godina, Teri je prvi put spomenuo da je zaposlio sekretaricu Tinu. Nekoliko godina kasnije rekao je Riti da je pozvan na Tinino venčanje s kolegom s posla. Rita je nije upoznala sve dok joj nije nosila poklon za blizance. Kada ju je pitala gde joj je suprug, Tina je rekla da je na putu. U decembru prošle godine Tina je rodila još jedno dete u privatnoj bolnici, ali nije znala da je Ritina sestra počela da radi tamo.

veza, prevara
foto: Profimedia

- Moja sestra je svemu svedočila i otkrila mi istinu. Venčanje na koje je on navodno bio pozvan bilo je njegovo i Tinino, a blizancima i bebi koju je tek rodila upravo on je otac. Čak i kuća u kojoj sam je posetila bila je njegov poklon njoj. Ništa nije negirao kada sam ga napala - ispričala je žena.

- Još sam u šoku i sve mi je kao san. Pitala sam ga šta sam uradila da me ovako kažnjava, a on je odgovorio da nije moja krivica. Otkada je istina izašla na videlo, psihički sam jako loše.

Nakon njene objave, počeli su da stižu komentari.

"Lagao te je on i cela njegova porodica. Odseli se", "Kako neko koga volite, s kim imate decu i brak, može da napravi ovako nešto? Užasno", "Angažuj dobrog advokata i uzmi mužu sve što ima, čak i tu kuću koju je njoj kupio. Za takve kao što je on i njegova žena ima mesta u paklu", samo su neki od komentara, mnogo je onih koji su se upravo složili s tim da Rita treba da tuži Terija i uzme mu sve što može.

par, prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

01:33

STEGAO ME JAKO OTPOZADI! Saška do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO: Obraz joj je ĐON (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track