GREJS IZGUBILA POSAO, PALA U OČAJ, PA JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO: Postala je milionerka i nada se da će u PENZIJU SA 35 GODINA!
Foto: Printscreen/Instagram

SAD JE ZADOVOLJNA

GREJS IZGUBILA POSAO, PALA U OČAJ, PA JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO: Postala je milionerka i nada se da će u PENZIJU SA 35 GODINA!

Žena -

Grejs Kej bila je samozaposlena frizerka pre nego što je započela pandemija, ali je svoju radnju morala da zatvori zbog masovnog zaključavanja.

Nakon što se prijavila na jednu stranicu i počela da postavlja golišave fotografije, ubrzo je ustanovila da je više nego dvostruko povećala godišnji prihod od 18.000 funti kao frizerka za samo mesec dana.

Tek kada joj je prijateljica predložila da se prijavi na spomenutu stranicu, počela je da razmišlja o totalnoj promeni zanimanja.

Grejs kaže da se isprva osećala "vrlo nervozno" zbog "zastrašujuće" nove zarade, ali s vremenom počela da gradi svoje samopouzdanje, dodajući: "Sada imam jednu od najpopularnijih stranica."

"Dosad sam zaradila 800.000 američkih dolara, a pretpostavljam da ću do sledećega meseca imati i svoj prvi milion", kazala je.

"Neke žene s kojima se povezujem imaju 50 ili 60 godina - zarađuju jednako toliko, ako ne i više od mene. Svako voli nešto drugačije - neki muškarci vole mršavice, neki obline, neki stopala - svako ima svoje. Bez obzira na vašu veličinu ili godine, možete biti ponosni na svoje telo i zadovoljni sobom", poručila je.

Grejs (32) se nada da će moći u penziju za samo nekoliko godina, pa se nada da će do 35. godine skupiti dovoljno novca za svoje potrebe.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:41

PRIJATELJ OTKRIO ISTINU O SLAĐI ALEGRO! Zbog njegovih reči UMALO ZAPLAKALA! Uopšte nije očekivala (KURIRT ELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track