Najnovije vesti

SAN POD ZVEZDANIM NEBOM: Saznajte na koji način da dečija soba noću izgleda kao svemir!
Foto: Promo

SAN POD ZVEZDANIM NEBOM: Saznajte na koji način da dečija soba noću izgleda kao svemir!

Žena

Uglavnom je decu vrlo teško nagovoriti da krenu na spavanje, uvek žele još da se igraju, crtaju, čitaju. Ako njih pitate, njima se nikada ne spava. I to je normalno, jer su znatiželjni, žele sve da istraže i saznaju. Međutim, san im je neophodan iz gomile znanih razloga. Zato evo jednog super trika kako da ih privolite da pođu u krevet – pogledajte OVDE!

Rekli bismo da je ovo izum roditelja kojima je bilo jako teško da svoje mališane privole da, kada dođe vreme za spavanje, krenu u svoju sobu i legnu u krevet. I genijalno je, zaista – lampa projektor! To je lampa koja po čitavoj sobi projektuje zvezdice, a čak se može podesiti da se one okreću svuda po prostoriji!

Ona može da bude i obična diskretna lampa koja po sebi ima zvezdice ako se odlučite da ne skinete beli poklopac sa vrha. I ne morate je koristiti samo u dečijoj sobi, već je možete staviti i u svoju spavaću ili dnevnu sobu kako bi uveče dekorisala prostor.

***Da li ima negde kod nas da se kupi ova lampa? Ima – može da se poruči ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.290 rsd.***

Hangar
foto: Promo

Lampa koja projektuje zvezdice po sobi je idealan poklon i za devojčice i za dečake različitih uzrasta i to bilo kojim povodom: za rođendan, polazak u školu, slavu, bilo šta! Ali, nije rezervisana isključivo za dečije sobe – možete je postaviti i u svoju spavaću ili dnevnu sobu. Tu takođe može jako lepo dekorisati prostor i učiniti da još više uživate uveče ušuškani u svom domu.

***Gde se kod nas može kupiti ova lampa? Po ceni od 1.290 rsd možete poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...