LASERSKA EPILACIJA: Koji laser daje najbolje rezultate?
Foto: Promo

LASERSKA EPILACIJA: Koji laser daje najbolje rezultate?

Zabava -

Laserska epilacija, odnosno lasersko uklanjanje dlaka, i dalje je jedan od najpopularnijih estetskih tretmana današnjice.

Mogućnost trajnog uklanjanja dlačica motiviše podjednako i žene i muškarce da se podvrgnu ovoj vrsti tretmana. A ukoliko pričamo o najboljima u svojoj branši, onda treba da znate da je Soprano vodeći svetski brend za lasersko uklanjanje dlaka.

Metode laserskog uklanjanja dlaka su mnogo evoluirale poslednjih godina. Trenutno postoje dve vrste laserskog uklanjanja dlaka: fotoepilacija i laserska epilacija. Kao što i samo ime sugeriše, fotoepilacija je lasersko uklanjanje dlaka zasnovano na pulsirajućoj svetlosti, odnosno emisiji svetlosti koja ima različite talasne dužine koje su višesmerne, pa se radi o rasejanoj svetlosti. U nekim slučajevima je pulsirajuća svetlost efikasna kao laser, ali je manje specifična. Koristi se za belu ili bledu kožu, a važna karakteristika je da se ne može raditi na tamnoj ili preplanuloj koži.

Laserska epilacija je specifičnija na folikul dlake s tom prednošću što se može uraditi, iako u zavisnosti od vrste lasera, na tamnoj ili preplanuloj koži, pa samim tim se može izvoditi i leti.

Zašto je Soprano vodeći brend u laserskom uklanjanju dlaka?

Soprano uređaji za lasersko uklanjanje dlaka postoje više od jedne decenije. Svoj opremi ovog brenda je zajedničko sledeće: svi uređaji rade sa SHR™ tehnologijom, patentom i registrovanim zaštitnim znakom Alma Lasera. SHR™ je bio toliko uspešan napredak na tržištu laserskog uklanjanja dlaka da su konkurenti u oblasti ove industrije pokušali da kopiraju njegove principe. A koji su to principi?

SHR™ tehnologija omogućava bezbedne i efikasne tretmane na svim fototipovima kože i, pored toga, nudi sigurnije i praktično bezbolne tretmane za uklanjanje dlaka.

U poređenju sa standardnim stacionarnim tehnikama za uklanjanje dlačica, Soprano laseri rezultiraju poboljšanim i doslednijim ukupnim smanjenjem dlačica za pacijenta.

Udobnost tretmana, raznovrsnost u režimima emisije, mogućnost efikasnog tretmana svih fototipova kože, čak i preplanule kože, sigurnost, ugradnja novih talasnih dužina za tretiranje teških slučajeva kao što su fine dlačice - sve ovo čini Soprano vodećim brendom na tržištu laserskog uklanjanja dlaka.

Kada je u pitanju lasersko uklanjanje dlaka, kvalitet je bitan

Iako postoji mnogo uređaja dostupnih na tržištu sa oznakom SHR™, potrebno je mnogo više od samog korišćenja naziva tehnike da bi se osiguralo da je laserski uređaj bezbedan i efikasan.

Naime, uređaji zasnovani na snazi koji koriste svetlosne i optičke komponente su veoma osetljivi i zahtevaju najviše inženjerske i proizvodne standarde da bi održali konstantnu izlaznu snagu i minimizirali rizik od opekotina za pacijente. Čak i najmanji nedostatak u dizajnu može učiniti uređaj neefikasnim i, što je još gore, opasnim.

S druge strane, proces proizvodnje dioda, testovi bezbednosti sistema, ulaganje u kliničke studije i međunarodni sertifikati koji potvrđuju efikasnost i bezbednost sistema nisu isti kod svih proizvođača. Alma i te kako ulaže da zadrži Soprano kao lidera u laserskom uklanjanju dlaka i, pre svega, da ponudi bezbedne i efikasne tretmane pacijentima.

Alma Soprano Titanium laser: jači, brži, pametniji

Alma Soprano Titanium je najinovativniji i najavangardniji laserski uređaj koja danas postoji na tržištu laserskog uklanjanja dlaka. Kombinuje maksimalnu funkcionalnost i udobnost i za operatera i za pacijenta. Zahvaljujući njemu, laserska epilacija je sada mnogo brža i bezbolnija, nudeći značajno poboljšane rezultate.

Alma Soprano Titanium je jedini aparat na svetu koji postiže sve 3 talasne dužine, i to istovremeno. Upravo zbog toga uklanja i fine i jače dlačice, a jedna od najznačajnijih prednosti kod ovog lasera je da je indikovan čak i za preplanulu kožu. Ovo je karakteristika koju nijedan drugi proizvođač nije uspeo da postigne.

Koja je razlika između najnovijeg Soprano Titanium-a i prethodnih Soprano modela?

Soprano Titanium je peta generacija laserskih uređaja Soprano i najnoviji model. Soprano Titanium, koji je Alma ponosno predstavila 2019. godine, uključuje TRIO tehnologiju. Jedno od otkrića proizvođača bilo je da je zahvaljujući emitovanju tri talasne dužine lasera ​​istovremeno, efikasnost tretmana laserskog uklanjanja dlaka poboljšana, jer cilja na različite slojeve i strukture folikula dlake i kožu koja ga okružuje. Ova kontrolisana toplota stvara optimalne uslove za trajno uklanjanje dlačica. Drugim rečima, povećava se efikasnost laserskog uklanjanja dlaka, čak i u teškim slučajevima kao što je fina ili minijaturizovana dlaka.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track