SRPSKI PILOT JE TOTALNI CAR: Tokom leta se obratio Konstrakti i rekao joj OVO, onda su usledile OVACIJE i aplauzi u AVIONU! VIDEO
Foto: Nenad Kostić

prava faca

SRPSKI PILOT JE TOTALNI CAR: Tokom leta se obratio Konstrakti i rekao joj OVO, onda su usledile OVACIJE i aplauzi u AVIONU! VIDEO

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta je sletela u Srbiju iz Milana danas nešto posle 11 časova.

Ona je dočekana kao pobednica sa ovacijama i aplauzima na aerodromu. Takođe, na letu je ona i ceo tim dobio šampanjac i tortu, ali to nije sve.

Konstrakta, Evrovizija 2022
foto: Nenad Kostić

Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz aviona, gde se pilot iz kokpita obraća Konstrakti i izgovara vrlo dirljive reči.

Konstrakta, Evrovizija 2022
foto: Nenad Kostić

- Čestitamo na jučerašnjem nastupu u finalu takmićenja o na tome kako ste predstavili našu zemlju. Želimo vam mnogo sreće u daljem radu i dobro zdravlje jer - umetnica mora biti zdrava - rekao je pilot aviona koji je vozio naš tim iz Torina, a svi putnici iz aviona su zapljeskali.

Sa osmehom na licu, Konstrakta je pozdravila sve prisutne koji su joj aplaudirali zbog uspeha koji je donela našoj zemlji. Na aerodromu je sačekao veliki broj ljudi, a među njima i novinari kojima se naša predstavnica kasnije obratila.

Novinari su je najpre pitali kako se oseća,a zatim i za impresije.

- Osećam se lepo. Bilo je sve prijatnije i priatnije, bilo je možda napeto u onoj prvoj polufinalnoj večeri i to ste verovatno i vi ispratili, sa onim čitanjem... Dobro je bilo na kraju. Finalno veče, tu smo bili lagani - rekla je nasmejana Konstrakta koja je oduševila celu naciju, kao i region.

Šta je još Konstrakta pričala, možete videti na snimku ispod.

11:22

Konstrakta odgovarala na pitanja novinara i podelila utiske sa Evrovzije

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:24

Konstrakta stigla u Srbiju, evo kako je dočekana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track