ROLNICE PO SVAČIJEM UKUSU: Saznajte kako da najlakše napravite USKRŠNJE PITICE!
Foto: Promo

ROLNICE PO SVAČIJEM UKUSU: Saznajte kako da najlakše napravite USKRŠNJE PITICE!

Žena -

Uskoro će najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs! A pored šarenih jaja trpezu valja upotpunti i uvek nezaobilaznim piticama. Znate li koji je najlakši način da ih napravite tako da sve budu jednake, a da ne potrošite pritom nekoliko sati savijajući ih? Pogledajte OVDE!

Pitice su gotovo nezaobilazne kada su u pitanju praznici. One su zgodne za bilo koji obrok, ali i između njih. Punjenje je stvar ukusa vas, vaših ukućana i gostiju, a što se tiče načina savijanja mi smo pronašli najbolji – uvijanje DOLMEROM!

Dolmer je spravica kojom ćete za tili čas uviti „brdo“ pitica. Samo postavite koru u aparatić, stavite željeni nadev i prevučete ručkicu na drugu stranu spravice. Sve rolnice će izgledati isto, što će dodatno doprineti lepšem izgledu čitave trpeze.

Interesuje vas gde može da se kupi ova sjajna spravica? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Ono što je najbolje jeste što ovom spravicom možete da uvijate ne samo pitice, već i brojne druge zalogaje: u njemu možete saviti sarmicu, zatim palačinke, možete uviti predjelo (npr. kačkavalj, pršutu i sl.). Može vam poslužiti da napravite ne samo slane pite, već i one slatke. Sve ćete uraditi mnogo brže, mnogo lakše i sa mnogo manje nereda u kuhinji.

Ne propustite da ovog Uskrsa napravite hranu lakše, brže i tako da izgleda neuporedivo reprezentativnije nego do sada. Poručite ovaj dolmer po super ceni od 890 rsd ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track