PORODILA SAM SE PRE 7 NEDELJA I UŽASNO SAM LJUBOMORNA: I moja i njegova porodica stalno PONAVLJAJU jednu te istu stvar! PUĆI ĆU!
Foto: Profimedia

muči je jedna stvar

PORODILA SAM SE PRE 7 NEDELJA I UŽASNO SAM LJUBOMORNA: I moja i njegova porodica stalno PONAVLJAJU jednu te istu stvar! PUĆI ĆU!

Žena -

Pre sedam nedelja rodila sam ćerku i UŽASNO SAM LJUTA I LJUBOMORNA: Od njenog prvog dana, i

Na forumu za mame Mumsnet jedna anonimna mama iz Engleske koja se tek porodila postavila je pitanje - da li je previše nerazumna jer je ljubomorna i ljuta.

Ona je svoj problem prestavila ovako:

"Jako sam ljuta zato što sam toliko ljuta na sledeću situaciju. Nedavno sam se porodila po prvi put, imam ćerku staru sedam nedelja. Ista je moj muž. To svi kažu od prvog dana - i njegova i moja porodica. I kad okačimo njenu sliku na društvene mreže krene poplava komentara da je ista otac.

beba
foto: Shutterstock

Pre svega, ne želim da moja ćerka izgleda kao 40-godišnji muškarac. Drugo, ljubomorna sam jer nimalo ne liči na mene. Ja sam je napravila i toliko truda i muke uložila u njen život i ja sada provodim 90 odsto vremena sa njom, a ne vidim ni mrvu sebe u njoj. Sve je on. Da sve bude još gore, mom partneru se baš i ne sviđa uloga oca i sad dajem sve od sebe da mu pomognem da se prilagodi iako mi se čini da mu se ćerka baš i ne dopada. Sve u svemu, situacija nimalo nije fer".

Čini se je ova mlada mama iskreno rekla ono što pojedine mlade mame pomisle ili se naljute kad im neko kaže da im dete koje su one rodile, nosile devet meseci, namučile se na porođaju, liči na oca.

Dok joj pojedine majke poručuju da nema nikakvog razloga za ljubomoru, ima i onih koje dele njen stav.

"Imala sam jako težak porođaj posle koga sam se jedva oporavila. Dete je isto otac i to me ispunjava besom", priznala je jedna mama.

"Prvi dani sa bebom su veoma teški a nimalo zabavni, pa je normalno da se baviš nebitnim stvarima, proći će te", savetovali su je iskusnije majke.

- Ne brini o tome. Ti komentari su dosadni, ali kako devojčica raste biće ih sve manje. Kada devojčica krene da pravi grimase i usvoji tvoju mimiku, ličiće i na tebe - poručuju joj.

majka
foto: printscreen/mumsnet.com

kurir.rs

Bonus video:

01:52

Trudnoća u vreme pandemije korona virusa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track