IMALA SAM GASOVE U TERETANI, JEDNA DEVOJKA DO MENE JE POVRATILA: Maksim opisala svoj UŽASAN BLAM, godinama je ćutala o tome! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

NEPRIJATNO

IMALA SAM GASOVE U TERETANI, JEDNA DEVOJKA DO MENE JE POVRATILA: Maksim opisala svoj UŽASAN BLAM, godinama je ćutala o tome! VIDEO

Žena -

Devojka Maksim u svom videu objavljenom na TikToku i Instagramu javno progovorila o svojoj možda najneprijatnijoj situaciji u kojoj se našla.

Nakon što je noć pre bila u izlasku, sledećeg jutra uputila se na trening. Ubrzo je shvatila da nakon celonoćnog ispijanja alkohola i jedenja kebeba to nije bila najbolja odluka.

Maksim
foto: Printscreen/Instagram

"Ispustila sam tako smrdljiv gas da je jedna devojka povratila. Morali su da evakuišu celu teretanu jer su mislili da su im se začepile kanalizacijske cevi”, priznala je objavljenom videu u kojem je spomenula da godinama nikome o tome nije govorila.

"Bilo me previše sram. Mislila sam da mi organi trunu", dodala je.

Njena ispovijest prikupila je brojne lajkove i stotine komentara žena koje su podelile slična iskustva.

"Ja sam jednom tako ispustila gas da su svi počeli da gledaju đonove patika kako bi se uverili da nisu nagazili u g*vno. Toliko sam se smejala da sam na kraju napustila čas", jedan je od komentara.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja