VUČJI REZ JE TOP FRIZURA OVE SEZONE! Žene su POLUDELE za ovim TRENDOM, izgleda divlje i urbano, a opet je tako šik! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PRELEPO

VUČJI REZ JE TOP FRIZURA OVE SEZONE! Žene su POLUDELE za ovim TRENDOM, izgleda divlje i urbano, a opet je tako šik! (VIDEO)

Žena -

Jedna od super trendi ove frizure nosi naziv "vučji rez", a baš poput njenog imena - i ona sama je vrlo neobična i predviđena samo za hrabre, urbane, autentične žene koje vole da se izdvoje u masi.

Koliko je ova frizura popularna - mada mnogi o njoj više maštaju, nego što se zapravo tako ošišaju - najbolje govori podatak da hešteg #wolfcut na TikToku ima preko 108 miliona u aplikaciji, a na Pinterestu je pretraga za njom povećana za 75 odsto.

Wolf cut frizura predstaclja mešavinu dva velika trenda u svetu kose ove sezone - šegi frizure i cipal frizure (kratka kosa napred i sa strane, a dugačka pozadi).

Kao što joj i ime govori - izgleda pomalo divlje zahvaljujući gomili čupavih, talasastih slojeva, a istovremeno i energično zahvaljujući kraćim stepenovima u blizini lica. Zaštitni znak ove frizure je puno volumena pri korenu kose koji opada do krajeva kose. Krajevi treba da budu ili oštri i istanjeni, ili da budu uvijeni spolja.

Ključ je u tome da izgledate pomalo "žestoko" kako bi svom stilu dalu notu ležernosti i opuštenosti, ali da to ne bude toliko radikalno kao što je slučaj sa cipal frizurom koja je praktično nemoguća za stilizovanje.

Ono što je problematično sa ovom frizurom jeste da je ona prilično teška za oblikovanje, osim ukoliko prirodno nemate talasastu kosu. Ako je pak slučaj da vam je kosa valovita, onda neće biti puno muke - dovoljno je da je razbarušite prstima i nanesete neko sredstvo za oblikovanje.

@letshavefunkids

##stitch with @letshavefunkids for ppl asking me which pics I showed to my hairdresser just click on the vid :) ##wolfcut ##shagcut

♬ original sound - period

Kurir.rs/Blic Žena/M.M.

BONUS VIDEO:

00:13

OVAKO SE CECIN DEČKO PROVODIO NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU! Bogdan nikad veseliji, zapevao na sav glas pesmu OVE PEVAČICE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track