ONA JE NAJBOLJA DEVOJKA IKAD: Ustaje svako jutro u cik ZORE da bi usrećila dečka, a mnogi pišu da je SAN svakog MUŠKARCA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok, Printscreen/Facebook

maštovito i viralno

ONA JE NAJBOLJA DEVOJKA IKAD: Ustaje svako jutro u cik ZORE da bi usrećila dečka, a mnogi pišu da je SAN svakog MUŠKARCA! (VIDEO)

Žena -

Legasi Šej Ru je TikTokerka koja je postala popularna zahvaljujući snimcima koje stavlja na ovu platformu.

@munchieswithlegz

Overwhelmed with all the Aroha, I appreciate it! Here’s another vid for you all Enjoy!! ❤️?? ##tradielunch ##fyp ##kai ##nz ##lesshgoo

♬ Mysterious Girl - Peter Andre

Ona je dobila kompliment "najbolje devojke ikada" dok se zabavljala i uživala kačeći na svoj profil kratke snimke ukusne hrane koje svako jutro priprema dečku za posao.

Šej živi na Novom Zelandu, a prikupila je na hiljade pratilaca zahvaljujući svakodnevnim videima na kojima pokazuje kako pravi sočne i brze specijalitete za svog partnera.

@munchieswithlegz

Back with another parakuihi and lunch vid for my Tradie!??❤️ appreciate all the aroha on the last vid! Chur ??❤️ ##lesshgoo ##fyp ##tradielunch ##nz

♬ Ganja Farmer - J Boog

Legasi je objasnila da je zaposlen kao trgovac i da su mu smene veoma duge, te je potrebno da ima kompletne obroke, užine i grickalice koje mu daju energiju. Ona mu sve to sa zadovoljstvom priprema, a budi se svako jutro u 5:30 kako bi to postigla.

sendvič, hrana
foto: Printscreen/TikTok

"Pošto i ja idem na posao, uglavnom ustajem 5:30 ili 6 sati ujutru, u zavisnosti od toga koliko sam uspela da spremim veče pre toga", kaže ona.

@munchieswithlegz

Another vid of my tradies lunch since the other one blew up more than I expected! ??? Enjoy!! ❤️❤️ ##tradielunch ##nz ##fyp ##kai ##foodieee ##leshhgooo

♬ Collie Herb Man - Katchafire

Njen meni je vrlo maštovit, a uvek se trudi da recepti budu spektakularni i ukusni, pa na različitim snimcima možemo videti kako mu pakuje pileća krilca sa terijaki sosem, gurmanske sendviče sa slaninom, domaći suši sa avokadom i piletinom, mini burgere... A tu su i brojne čokoladice, grickalice i pića! Hrana koju sprema je do te mere maštovita, da njeni klipovi imaju i preko 300 hiljada pregleda.

sendvič, hrana
foto: Printscreen/TikTok

Njen trud i požrtvovanost oduševili su korisnike Interneta, a mnogi su komentarisali da je "najbolja devojka ikada. "Ti si savršen izbor za suprugu", "Kako je sve ovo dobro", "Tako si vredna, neverovatno", "Jel svestan kakvo blago ima pored sebe?", "Zašto nisi moja devojka", "Ljubomora po prvi put" samo su neki u nizu sličnih komentara.

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video:

00:29

IMALA JE 170 KILOGRAMA, JELA JE 10 BURGERA, 2 POMFRITA, 2 BORITA, 2 PICE: Za godinu smršala 80 KG i izgleda neprepoznatljivo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track