Najnovije vesti

PAR ZAJEDNO SKINUO 115 KILOGRAMA, A TERETANA IH VIDELA NIJE: Regulisali su ISHRANU i sada izgledaju TOP, a tajna je u OVOM!
Foto: Printscreen/TikTok

inspiracija

PAR ZAJEDNO SKINUO 115 KILOGRAMA, A TERETANA IH VIDELA NIJE: Regulisali su ISHRANU i sada izgledaju TOP, a tajna je u OVOM!

Žena

Džes Levet (29) i Nik Tod (40) je par iz Ejlsburi Vejla iz Engleske, koji se upoznao na fakultetu.

Oni su ubrzo nakon ulaska u vezu i zbližavanja, počeli su da se prejedaju, govoreći da se "sve što su radili“ vrtelo oko hrane.

Naručivali su duple porcije brze hrane, grickalica, visokokaloričnih poslastica, a kada bi ostali kod kuće, jeli su samo čips i pice.

Ipak, u jednom trenutku shvatili su da je đavo odneo šalu. Naime, nakon što je Džes otkrila da ne može da uđe u haljinu veličine 46 i da ima 110 kg , a Nik čak 135 kg, odlučili su da se pridruže grupi za mršavljenje, zamenjujući brzu hranu za zdrave obroke, a brzo je ubedila i Nika da se prijavi. Tokom dve godine, ovaj par je smršao drastično.

"Nik i ja smo se upoznali na univerzitetu, kada smo ušli u svet prejedanja", rekla je Džes i dodala: "Nije iznenađenje da su nas ljudi gledali sa čuđenjem kad bi videli sve ono što smo naručili, jer bismo udvostručili sve - čak i pomfrit".

Par je 2018. krenuo na apsolutnu promenu načina ishrane, Nik se vratio ragbiju, koji je prestao da trenira zbog posla i godina i za 18 meseci, moglo je da se vidi da je par prilično smršao. Džes se vratila u svoju konfencijsku veličinu, kao i Nik.

"Osećam se ponosno na ono što smo uradili", rekla je Džes. Nik je dodao: "Izgubio sam još 10 kilograma otkrivši da je ovo moja najkomfornija i najodrživija težina. Rešili smo problem sa hranom i fokusirali se isključivo na svoju ishranu. Do sada smo došli bez vežbanja do željenih rezultata, samo zahvaljujući promenom hrane i zdravim namirnicama".

Par je izjavio da im je sada samopouzdanje skočilo, kako sada ni u ludilu ne bi mogli da pojedu ono što su pre naručivali, i da im je drago što su jedno drugog podržavali u mesecima dok su mršavili. Nik sada ima 90 kilograma, a Džes 70 kg. Dakle, ukupno su smršali 115 kilograma.

"Svake nedelje smo išle zajedno u sve grupe i podržavali se međusobno. Dozvoljeno nam je da imamo poslastice na dijeti i nikada nismo naterali drugu osobu da se oseća krivom zbog uživanja u nečemu, jer je to želela. Nikada nismo osuđivali jedno drugog i zato smo zajedno i uspeli u ovome", rekla je Džes.

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

Bonus video:

BRENINA SNAJKA I IVANA ALEKSIĆ U SMELIM HALJINAMA U PROVODU! Obukle miniće, pa zapevale uz pesmu Sandrine SVEKRVE!
00:13

BRENINA SNAJKA I IVANA ALEKSIĆ U SMELIM HALJINAMA U PROVODU! Obukle miniće, pa zapevale uz pesmu Sandrine SVEKRVE!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja