Najnovije vesti

RAZVOD ZBOG KOG SE TRESLA SAD: Libi kaže da je OPLJAČKANA, da ne može da PREŽIVI sa 79.000 $ mesečno i da je bivši PRENIZAK za nju
Foto: Profimedia

sve zbog novca

RAZVOD ZBOG KOG SE TRESLA SAD: Libi kaže da je OPLJAČKANA, da ne može da PREŽIVI sa 79.000 $ mesečno i da je bivši PRENIZAK za nju

Žena

Libi Mugrabi je pripadnica elite grada Njujorka čija je bitka za razvod godinama fascinirala američke medije.

Ona je početkom nedelje ponovo otvorila slučaj insistirajući da se druga strana, odnosno njen bivši suprug Dejvid (47) nije pridržavao dogovorenih uslova.

Libi Mugrabi
foto: Profimedia

Ova 41-godišnjakinja razvela se u decembru prošle godine, a nije poznato koliko je novca dobila nakon nagodbe, ali se zna da je tražila čak 100 miliona dolara, te da je u februaru potvrdila da je "veoma zadovoljna" sklopljenim dogovorom.

No, početkom nedelje u sudskim dokumentima navela je da ju je dejstvo antidepresiva navelo da potpiše sporazum o razvodu i da zapravo nije bila svesna da pristaje na "samo" 79.000 dolara mesečnog izdržavanja.

Gospođa Mugrabi je istakla da joj je neophodno da dobija 98.000 dolara mesečno, koje je primala pre nagodbe, kako bi svojoj deci pružila stil života na koji su navikla. Inače, par ima dvoje dece - Rozmari i Džozefa, koji imaju 14 i 12 godina. Venčali su se 2005. posle godinu dana zabavaljanja.

Libi Mugrabi
foto: Profimedia

Dejvidova porodica je poreklom iz Sirije i ima bogatstvo od oko 5 milijardi dolara, a poznati su po činjenici da imaju najveću svetsku privatnu kolekciju dela Endija Vorhola.

U sudskim dokumentima, koje je nabavio američki portal, Libi je dodala i da joj je bivši muž poslao dve skupocene slike, što je i bio dogovor, ali su one stigle oštećene i zato im je vrednost smanjena. U tužbi je napomenila da je "Dejvid namerno oštetio umetnička dela koje je prihvatio da joj da prema sporazumu".

Jedno delo bio je Vorholov "Kip slobode" koji vredi oko 2 miliona dolara, a autor druge slike je američkI slikar i muzičar Žan Mišel Baskijat i procenjena je na oko 6, 5 dolara. Međutim, ona ih prilikom dogovorene primopredaje nije preuzela zbog pomenutih oštećenja.

Libi Mugrabi
foto: Profimedia

Takođe, Libi tvrdi da Dejvid "nije pravovremeno platio obavezu izdržavanja bar pet meseci" pre nego što je potpisala sporazum o razvodu, a što je uradila "pod prisilom" i jer ju je taj povez doveo do "finansijskog očaja".

Dodala je i da je bila "zastrašena", kao i da su je i njen i njegov advokat "maltretirali" i ubeđivali da potpiše sporazum. Sada želi da poništo sporazum i ponovo otvori postupak razvoda. U februaru je u jednom podkastu rekla da je želela da ostane u braku, ali da je Dejvid podneo zahtev za razvod.

Libi Mugrabi
foto: Profimedia

"Moj suprug je bio fin i divan čovek, ali bio je prenizak za mene. Niski muškarci imaju Napoleonov kompleks. Nisu zadovoljni svojom visinom, pa to moraju da nadoknade na druge načine", rekla je i dodala da se nada da će sledeći put upoznati nekog višeg.

Objasnila je da mu je predlagala da ostanu u braku dok deca ne napune 18 godina: "Bila sam ozbiljna, imamo dvoje prelepe dece zajedno. Pravi smo srećnici. Imamo sjajan život i apsolutno nije bilo razloga za žestok razvod. Odrasla sam kao dete razvedenih roditelja, razumem sve to, a Dejvid ne. Nije odavde, nije Amerikanac. Ne znam šta je hteo i želeo, znam šta ja želim", rekla je pre samo nekoliko meseci.

Libi Mugrabi
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily Mail)

Bonus video:

ŠABANOV SIN NAPRAVIO ROĐENDANSKU ŽURKU NA OČEVOJ VIKENDICI: Marina i Dajana pokazale kako je na slavlju u KRČEDINU!
00:57

ŠABANOV SIN NAPRAVIO ROĐENDANSKU ŽURKU NA OČEVOJ VIKENDICI: Marina i Dajana pokazale kako je na slavlju u KRČEDINU!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja