SVE MI ZNAMO ZA LETNJE MUKE: Ovo su mali trikovi da pobedite crvenilo, nemirnu SUKNJU i odlepljivanje nogu sa STOLICE!
Foto: Profimedia

spas

SVE MI ZNAMO ZA LETNJE MUKE: Ovo su mali trikovi da pobedite crvenilo, nemirnu SUKNJU i odlepljivanje nogu sa STOLICE!

Žena -

Ima li išta neprijatnije nego kad vam se stolica po vrućini zalepi za noge, a osim što je neprijatno, odlepljivanje i boli.

Da bi to sprečili, noge pre odlaska iz kuće, lagano isprskajte dezodoransom.

Francuska, stil, moda, žena, stajling, haljina, crvena haljina, ranac, šešir
foto: Profimedia

Ili još gore - napokon obučete omiljenu letnu haljinu u kojoj vam nije vruće, a svaki i najblaži povetarac vam je podigne i rizikujete da će vaš donji veš da vidi pola grada. Ne brinite, samo zalepite kovanicu flasterom na unutrašnju ivicu haljine u krug. Dovoljne će vam biti dve kovanice sa prednje strane i dve odpozadi

Ako ste napolju i lice vam se oznojilo, nemojte znoj sa lica brisati rukama. Kod kuće izrežite filter za kafu na manje komadiće i stavite ga u posebnu posudicu pa lagano njime utapkajte lice kad se oznojite - filter za kafu ima veća apsorbirajuća svojstva.

voće, paradajz
foto: Shutterstock

Za slučaj da izgorite na plaži ili ste samo malo pocrveneli, na lice stavite tanko narezani paradajz. Likopen, koji se nalazi u paradajzu, podstiče zaceljivanje.

Muče li vas komarci u dvorištu ili kući? Narežite limun i limetu na kriške i stavite ih u čašu. Dodajte grančicu ružmarina, nekoliko kapi ulja čajevca pa nalijte vodu i na vrh stavite sveću. Osim što će terati komarce, okolina će vam i ugodno mirisati.

Ako vam ponestane dezodoransa, može napraviti prirodni. U posudu dodajte četiri kašičice praška za pecivo, tri kašičice kokosovog ulja i nekoliko kapi ulja čajevca pa to promešajte. Ovaj "prirodni dezodorans" nanesite tuferom.

prašak za pecivo
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

00:13

Ceca podelila snimak unuka a svi komentarišu snajku Bogdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track