GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE PODA: Ovo je način da se POBRIŠE sva prljavština bez OSTATAKA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno

GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE PODA: Ovo je način da se POBRIŠE sva prljavština bez OSTATAKA! (VIDEO)

Žena -

Jedna korisnica TikToka otkrila je kako pobrisati preostalu prašinu sa poda u video snimku koji je pregledan preko 22.000.000 puta. Za trik je koristila list kuhinjskog ubrusa i malo vode.

prašina, čišćenje
foto: Printscreen/TikTok

Kada metlate pod, najteži deo vam je zasigurno pobrisati sve smeće i prljavštinu. Bez obzira na to koliko puta povukli sa metlom prašinu do đubravnika, uvek ostaje ona linija prašine uz ivicu. Srećom, jedna mama je otkrila odličan trik kako rešiti taj problem i uspešno ukloniti i zadnji trag prljavštine.

prašina, čišćenje
foto: Printscreen/TikTok

Korisnica TikToka otkrila je svoju tajnu metodu na snimku koji je pregledan preko 22.000.000 puta. Za trik je koristila list kuhinjskog ubrusa kome je navlažila ivicu. Zatim ga je stavila na pod pored nakupljene prašine. Tu prljavštinu je pomela na papir i prašina se za njega zalepila. Na kraju je presavila papir i obrisala preostalu prljavštinu sa poda.

Iako se radi o zaista jednostavnom triku, ljudi su bili zaprepašćeni učinkovitošću.

- Ovo je tako genijalno. Hvala vam - komentarisao je jedan korisnik, dok je drugi rekao: "Prepustite ženama da smišljaju ovakve stvari. Hvala, probao sam i deluje".

Međutim, nisu svi bili u potpunosti oduševljeni trikom, pa su kritikovali njen pristup.

- To je samo bacanje papirnatih ubrusa - osudio je jedan nezadovoljni korisnik.

Šta vi mislite?

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:18

IVA GRGURIĆ U NAJPROVOKATIVNIJEM IZDANJU DO SAD! Objavila SNIMAK u kom je pokazala ČIME raspolaže i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja