HOĆU SVOJE STARO LICE NAZAD, LIČIM NA ČUDOVIŠTE IZ HOROR FILMA: Veteranka estetske hirurgije izgleda otečeno i neprepoznatljivo!
Foto: Profimedia

skroz drugačija

HOĆU SVOJE STARO LICE NAZAD, LIČIM NA ČUDOVIŠTE IZ HOROR FILMA: Veteranka estetske hirurgije izgleda otečeno i neprepoznatljivo!

Žena -

TV i rijaliti zvezda Kejti Prajs (43) nosi titulu "veteranke estetske hirurgije", a nedavno je po ko zna koji put otišla u Tursku na nove zahvate.

Povela je i svoju ekipu snimatelja kako bi publici na Jutjubu predstavila svoje iskustvo, a to radi uvek jer želi da sve dokumentuje. Ona je podelila sa pratiocima da, prema njenim rečima, "izgleda kao monstrum" nakon poslednjih estetskih zahvata kroz koje je nedavno prošla.

Ovog puta se Kejti u Tursku zaputila na liposukciju, lifting očiju i usana, liposukciju područja ispod brade i ubrizgavanje sala u zadnjicu.

Zvezda danas, kako i sama priznaje, izgleda neprepoznatljivo i zastrašujuće.

- Ovo je pakao, bilo je jezivo. Kad je sve bilo gotovo pomislila sam da izgledam kao čudovište iz horor filma. Bila sam uverena da ću da umrem ili da ću na kraju izgledati kao neka jeziva lutka. Probudila sam se puna rupa i šavova na telu. Samo hoću staru Kejti nazad - kaže ona.

Kejti je u više navrata govorila da više ni sama ne zna koliko je zahvata imala. Samo operacija grudi imala je "oko 12", a kaže da botoks više nema nikakvog efekta na nju jer ga je toliko često koristila do svoje 30. godine.

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track