SAZNALA SAM DA ME MUŽ 7 MESECI VARA SA KOMŠINICOM: Napravio joj je i DETE, meni je pao MRAK na oči i uradila sam OVU stvar (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

osveta furije

SAZNALA SAM DA ME MUŽ 7 MESECI VARA SA KOMŠINICOM: Napravio joj je i DETE, meni je pao MRAK na oči i uradila sam OVU stvar (VIDEO)

Žena -

Zamislite sledeću situaciju: upravo ste saznali da vas partner vara i to ne samo sa nekom nepoznatom osobom već sa ženom koja živi nekoliko kuća od vas.

Da sve bude još gore, on je uspeo da joj napravi dete.

Šta ćete uraditi? Hoćete li pobacati sve njegove strvari kroz prozor ili ćete smisliti nešto kretivnije? Kada je Andrea Oven prošla kroz isti scenario pre 15 godina, ona je izabrala drugu opciju i suočila se sa svojim lažljivim mužem.

Andrea Oven
foto: Printscreen/TiikTok

U viralnom TikTok videu koji je dobio skoro 400.000 lajkova, žena je poručila svojim pratiocima kojih ima 31.000 da ne pokušavaju ovo kod kuće.

- Te 2006. godine sam saznala da moj muž ima aferu koja traje 7 meseci sa našom komšicom i da je zatrudnela sa njim. Uzela sam makaze i napravila rupe na svakom komadu pantalona, šortseva i gaća koje je imao -

Pre nego što ga je napustila, ostavila mu je duhovitu poruku kojom je objasnila svoj postupak.

Andrea Oven
foto: Printscreen/TiikTok

- Pošto ne možeš da zadržiš polni organu gaćama, htela sam da ti pomognem, da se ne mučiš -

Naravno, Andrein epski čin osvete je postao hit među njenim pratiocima koji su je nazvali herojem.

- Podržavam ovakvo sitničarenje -

Andrea Oven
foto: Printscreen/TiikTok

- Devojko, ti si kraljica - su bili neki od komentara ispod viralnog snimka. Takođe, njena priča je inspirisala ostale da podele svoje priče o partnerima koji su ih varali.

- Prala sam klozetsku šolju njegovom četkicom za zube i vratila je na mesto -

- Ponela sam daljinski sa mnom, tako da će ga tražiti veoma dugo -

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

Bonus video:

00:33

GLUMICA POKAZALA ZANOSNO TELO U 6. DECENIJI: Ketrin Zita Džons radila vežbe u bikiniju, preko 1.000.000 ljudi oduševljeno! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track