Najnovije vesti

OBELEŽITE SVETE VRAČEVE UZ KURIR! U sredu, 14. jula, DVA POKLONA: kona SVETOG KOZME I DAMJANA i SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS
Foto: Kurir

OBELEŽITE SVETE VRAČEVE UZ KURIR! U sredu, 14. jula, DVA POKLONA: kona SVETOG KOZME I DAMJANA i SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS

Zabava

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici u sredu, 14. jula, slave Svete mučenike Kozmu i Damjana, poznatije kao Vrači ili Vračevi. Tim povodom, u Kuriru sutra vas čeka DVA POKLONA - IKONA SVETOG KOZME I DAMJANA sa zlatotiskom i dodatak SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS.

Kozma i Damjan bili su braća iz Azije, čija je majka bila hrišćanka, a otac neznabožac. Iako ih otac nije učio hrišćanskim pravilima, budući čudotvorci sledili su majku, a nakon očeve smrti zajedno sa njom su se posvetili služenju Isusu Hristu.

Običaj je da se i zdravi ljudi na ovaj dan pomole Bogu i Vračima za zdravlje svojih bližnjih, a veruje se i da Sveti Kozma i Damjan čuvaju od udara groma. Sveti Vrači slave se dva puta u toku godine - 14. novembra i 14. jula.

U dodatku SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS čekaju vas oglasi za kupovinu i prodaju svih automobila u Srbiji! Pogledajte ponudu na najvećim auto-placevima u našoj zemlji i izaberite automobil po svojoj meri. Takođe u Sasomange.rs oglasniku naći ćete oglase motocikle i garaže, i sve to na 32 strane sjajnog papira.

Sasomange je onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Poklon, Sasomange
foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja