TEK SMO POJELI PREDJELO KADA JE KRENULA U AKCIJU: 5 nedelja kasnije ne zna šta ga je SNAŠLO, traži odgovor na KLJUČNO pitanje
Foto: Profimedia

ljubavni jadi

TEK SMO POJELI PREDJELO KADA JE KRENULA U AKCIJU: 5 nedelja kasnije ne zna šta ga je SNAŠLO, traži odgovor na KLJUČNO pitanje

Žena -

Jedan 27-godišnjak zabrinut je jer mu je devojka s kojom je samo jednom spavao rekla da je trudna pa se obratio savetnici za s*** i veze The Suna.

"Upoznao sam sjajnu devojku na internetu, našli smo se dvaput, bili intimni jedanput, a pet nedelja nakon toga sam u panici jer je trudna. Zadržaće bebu i osećam se kao da sam izgubio kontrolu nad životom", priznao je u obraćanju savetnici.

Pre toga bio je slobodan više od godinu dana pa je odlučio da upozna nekoka putem onlajn. Ubrzo je pronašao 25-godišnju devojku koja mu se dopala te joj je predložio da se nađu uživo.

"Bili smo na piću i sjajno smo se slagali. Nedelju dana kasnije pozvao sam je kod sebe na večeru. Tek smo pojeli predelo, a ona je krenula 'u napad'. Došla je do moje strane stola, sela na mene i počela da me ljubiti. Na kraju smo bili intimni na stolu", otkrio je.

Odlučili su se ponovno naći kada se ona vrati sa tronedeljne prakse, ali onda mu je rekla vest koju nije očekivao.

"Ne znam što da radim, prerano je. Rekla mi je da ne razmišlja o pobačaju. Znam da je trebalo da koristim zaštitu, ali nismo razmišljali u tom trenutku. Duboko u sebi znam da nisam spreman za dete. Deo mene se pita čak jesam li otac", napisao je mladić.

Razgovor koji će rešiti nedoumice

"Da, trebalo je da koristite zaštitu. Nažalost, uopše ne poznaješ ovu ženu. Rekla ti je da je trudna i odluka da zadrži dete je njena. Predlažem da se nađete licem u lice kako biste razgovarali. Pitaj je šta planira oko trudnoće i je li uzela u obzir sve opcije. Reci joj da nisi spreman da se vežeš, ali ako ćeš biti otac, učinit ćeš pravu stvar za dete", savetovala mu je Deidre.

trudnoća
foto: Profimedia

kurir.rs/the sun

Bonus video:

00:23

TI SI LJUBAV, A I GREŠKA! Darko Lazić ZAPEVAO sa devojkom Barbarom, OVAKO joj IZJAVIO LJUBAV, pa je STRASTVENO ZAGRLIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track