NEVIĐENI PEH U KRALJEVSKOJ PORODICI: Naslednica Megan Markl i princa Harija nije na listi za KRUNU, portparol otkrio RAZLOG!
Foto: Profimedia

slučajnost?

NEVIĐENI PEH U KRALJEVSKOJ PORODICI: Naslednica Megan Markl i princa Harija nije na listi za KRUNU, portparol otkrio RAZLOG!

Pop kultura -

Lilibet Dijana, ćerka Megan Markl i princa Harija, skoro dva meseca posle rođenja, i dalje nije na zvaničnoj listi naslednika prestola britanske kraljevske kuće.

Megan Markl
foto: Profimedia

Red naslednika britanskog trona je zvanična lista koju potvrđuje i britanski parlament, a predstavlja listu članova kraljevske porodice koji bi mogli da jednog dana ponesu krunu ukoliko neki suveren umre ili se odrekne prestola.

Prvi na listi naslednika trona je princ od Velsa, Čarls, a tu se nalazi pune 72 godine. Na drugom mestu se nalazi vojvoda od Kembridža, odnosno princ Vilijam, a na trećem je njegov sin princ Džordž koji je nedavno napunio osam godina.

Na četvrtom i petom mestu su ostala Vilijamova deca, princeza Šarlota i princ Luis. Na šestom mestu je vojvoda od Saseksa, a na sedmom njegov sin mali Arči. Na osmom mestu se i dalje nalazi vojvoda od Jorka, Endru, brat princa Čarlsa. Slede ga princeze Beatrisa i Eugenija koja je na 10. mestu.

Lilibet Dijana je rođena 4. juna u SAD i trebala bi da bude osma u redu za naslednika trona, ali kraljevska kuća još uvek nije "apdejtovala" svoj sajt.

Navodno su Megan Markl i princ Hari su već ukazali Bekingemskoj palati da ime male Lilibet Dijane, sedam nedelja posle rođenja, i dalje nedostaje na čuvenoj listi.

britanska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Međutim, kraljevski sajt redovno obaveštava o svim aktivnostima kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske porodice, ali nije "osvežio" listu naslednika.

Naime, kada su se rodili princ Džordž, princeza Šarlota i mali princ Luis najkasnije 12 dana posle rođenja na sajtu su se našla njihova imena kao budućih naslednika. Kada se 2019. godine rodio Arči, stariji brat Lilibet Dijane, njegovo ime kao naslednika objavljeno je posle 15 dana.

Megan Markl (39) i princ Hari (36) su u intervjuu Opri Vinfri već rekli da su bili izuzetno povređeni što je mali Arči tako kasno objavljen na listi naslednika prestola.

Portparol kraljevske porodice je saopštio da se sajt "apdejtuje" periodično.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A/dailymail

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track