NADAM SE DA ĆEŠ DOBITI RAK I UMRETI: Manekenki slali pretnje SMRĆU, kao i 200 poruka gde joj žele da pogine u saobraćajki VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram

uznemirena je

NADAM SE DA ĆEŠ DOBITI RAK I UMRETI: Manekenki slali pretnje SMRĆU, kao i 200 poruka gde joj žele da pogine u saobraćajki VIDEO

Žena -

Saša Etvud (25) se profesionalno bavi modelingom i u vezi je sa Džekom Gilišom fudbalerom engleskog Mančester Juntajteda u koji je prešao nedavno iz Aston Vile.

Ona je nedavno objavila u da dobija i po 200 pretnji smrću na Instagramu i TikToku i to najviše u toku Evropskog prvenstva 2020, a pretnje su slale tinejdžerke prenosi Daily Mail.

Njoj su stizale poruke "Nadam se da ćeš dobiti rak i umreti" i "Nadam se da ćeš poginuti u saobraćajnoj nesreći". Druge, očičledno mlade žene su joj slale poruke gde su pisale da "planiraju njeno ubistvo" sa izjavom "Nikada nisam toliko mrzela neku ženu".

Džek Griliš
foto: Profimedia

Model i fudbaler znaju se još iz školskih dana u Solihulu kada je Džek igrao fudbal za lokalni klub. Par je navodno obnovio svoju romansu u junu ali Saša nije javno govorila o vezi sa njim niti je postavila bilo kakve fotografije na Instagramu. Iako nije javno izašla sa informavijom o vezi, internet trolovi su je bombardovali porukama i maltretirali, a čak je dobijala i poruke da ona i njena porodica umru.

- Na dan sam primala 200 pretnji smrću. Ne preterujem kad to kažem. I dalje ih dobijam, svaki dan, na TikToku i Instagramu, mahom od tinejdžerki. Pišu mi kako planiraju moje ubistvo i pišu nikad nisu toliko mrzele neku ženu koliko mrze mene... Jednostavno ne mogu da shvatim kako ljudi mogu da budu toliko odvratni bez ikakva razloga - rekla je Saša na video platformi.

Saša je uvek bila prilično snažna osoba, uvek je dobro prihvatala mišljenja drugih ljudi, ali ovo sad - to je na sasvim drugom nivou.

- Zastrašujuće je to što su u pitanju devojčice, imaju 13 ili 14 godina. To je tako tužno. Društvene mreže znaju da budu otrovne i stvarno je žalosno što ove generacije odrastaju misleći da je u redu da govore i pišu takve stvari - govori manekenka.

Džek Griliš, Saša Etvud
foto: Profimedia

Svesna je da su se stvari otrgle kontroli tokom prvenstva jer su i drugi fudbaleri bili meta šikaniranja internet trolova.

- Nisam tražila ništa od toga, ali sve je tamo, a ja ću nastaviti najnormalnije tamo gde sam stala - rekla je Saša i da su poruke bile odvratne i ostavile su je u anksioznom stanju.

Džek je, piše Daily Mail, želio da drži Sašu što dalje od reflektora i medija upravo kako bi je zaštitio od zlokobnih komentara. Kako navode britanski mediji, Instagram je pokrenuo istragu vezanu za ovu temu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:56

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA KAKO JE ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica PETI dan u zavojima: Samo sam sela na POD, sve mi je bilo belo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track