7 PITANJA KOJA TREBA DA POSTAVITE NA PRVOM DEJTU: Stručnjak otkrio kako da razgovor lakše teče, a ovo možete saznati iz odgovora!
Foto: Profimedia

7 PITANJA KOJA TREBA DA POSTAVITE NA PRVOM DEJTU: Stručnjak otkrio kako da razgovor lakše teče, a ovo možete saznati iz odgovora!

Žena -

Prvi sastanci mogu da budu teški i neprijatni, a samišljanje šta treba da kažete može biti zastrašujuće. Zato je stručnjak za veze Džejms Tomas otkrio nekoliko korisnih saveta kako bi razgovor lakše tekao, kao i sedam pitanja koja biste trebali postaviti na prvom sastanku.

par, veza, sastanak, dejt, ljubav
foto: Profimedia

Tomas predlaže da partnera na pitate „Koji mu je omiljeni način opuštanja?“ jer će vam odgovor dati uvid u njegove navike, a razlikuje se od pitanja o hobijima. Tokom pandemije su, kaže, mnogi vreme provodili gledajući filmove i serije pa možete pitati i "Šta si poslednje gledao/gledala?"

par, veza, srećni, ljubav
foto: Profimedia

Savetuje i da pitate "Šta najviše voli da kuvai" kako biste saznali više o njihovom ukusu, a ako ih ne interesuje kuvanje, možete iz pitanja poput "Šta želiš da naučiš?" shvatiti što ih otprilike zanima i jesu li im interesi u skladu s vašima. U duhu pandemije, Tomas savetuje postavljanje pitanja "Šta bi radio/radila da je sutra smak sveta", ovo će pokazati njihovu ličnost.

Poljubac, par, ljubav, veza
foto: Profimedia

Ako vas ne brine da bi pitanja mogla biti nepriatna, stručnjak za veze savetuje da pitate nešto poput "Što je najčudnije što si kupio/kupila preko interneta?", što će voditi do lakog razgovora o kupovnim navikama.

Poslednje pitanje koje je predložio je "Šta je najbolje što ti se dogodilo ove nedelje?" - što je, kaže, dobar način da se probije led i otkrije da li tu osobu raduju i sitnice ili samo "veliki događaji".

par, ljubav, veza
foto: Profimedia

Kurir.rs//A.A./Unilad

Bonus video:

01:26

AL JE OPASNA! Zvezda Granda IZJAVILA LJUBAV voditelju u programu UŽIVO: Zbunila sam se koliko si PRELEP! Njegov odgovor ODUŠEVIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track