VASPITAČICA (50) DALA OTKAZ U VRTIĆU I POSTALA MODEL: Nekada se stidela svog tela, htela da smanji grudi, OVO ju je sprečilo! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram/rachelperu1

ŠOK!

VASPITAČICA (50) DALA OTKAZ U VRTIĆU I POSTALA MODEL: Nekada se stidela svog tela, htela da smanji grudi, OVO ju je sprečilo! FOTO

Žena -

Rejčel Peru (50), koja živi sa suprugom Markom (55) u blizini Lidsa, dala je otkaz na mestu vaspitačice u vrtiću kako bi postala Instagram model. Ona je sada ponosno prihvatila svoje velike grudi zbog kojih su je muškarci uvek ismevali.

Rejčel se decenijama osećala posramljeno, pa je grudi skrivala ispod široke odeće. Čak je i razmišljala o njihovom smanjenju kada je ušla u tridesete, ali je ipak odustala od tog zahvata jer je morala da se brine o svojoj maloj deci, pa onda ne bi imala vremena za oporavak od operacije.

Rejček je sada srećna što nije smanjila grudi koje ponosno ističe u skoro svakoj svojoj objavi na Instagramu. No, ona je kao tinejdžerka mrzela pažnju koju je privlačilo njeno veliko poprsje.

Tokom školovanja muške kolege iz razreda neprestano bi je ismevali zbog grudi, a to se je nastavilo i kasnije kada je odrasla.

-Tek kad sam se razvela 2011. godine, u kada je imala 40 godina, moj pogled na moje telo počeo je da se menja - priznala je i istakla kako je prihvatila svoje telo i prestala se brinuti o tome šta drugi misle o njoj.

Svog drugog supruga Marka upoznala je 2014. godine, a njeno samopouzdanje je nastavilo da raste. Kad je imala 46 godina, Rejčel je dala otkaz u vrtiću i počela je da radi kao model, a ubrzo je potpisala i govor sa jednom agencijom koja je specijalizovana za modele sa oblinama.

- Zaista sam ponosna na svoje telo i to je zaista super jer mi je trebalo puno vremena da dođem do toga - rekla je Rejčel.

Kurir.rs/Daily Mail

Bonus video:

00:22

JELENINA SESTRA JE LJUBITELJ UZBUDLJIVOG SPORTA: Dok Đokovići sa decom uživaju na moru, evo čime se bavi FATALNA CRNKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track