NAJBOLJE ZA DVORIŠTE I BAŠTU: Prskalica za travu sa specijalnim FLEXI nastavcima za samo 890 rsd!
Foto: Promo

NAJBOLJE ZA DVORIŠTE I BAŠTU: Prskalica za travu sa specijalnim FLEXI nastavcima za samo 890 rsd!

Žena -

Sunce je jako, neretko prži i još dugo će ga biti! Ali vaš travnjak, cveće, bašta ne smeju da ispaštaju – pogledajte OVDE kako da ih zalijete bez i malo muke!

Ono što morate imati kao dodatak svom crevu u ove vrele dane jeste specijalni nastavk za SVAKO crevo koji na sebi ima čak 12 mlaznica, a svaka od njih na sebi ima po 3 rupice. Za razliku od običnih prskalica gde su mlaznice fiksirane (mada u većini slučajeva postoji samo jedna), ove mlaznice su FLEKSIBILNE – možete ih rotirati sa 360 stepeni, okrenuti ih na koju god stranu želite i to svaku ponaosob! To će vam omogućiti da ne preskočite ni jedan deo travnjaka i/ili bašte.

GDE MOŽE DA SE PORUČI?

Online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

CENA?

Samo 890 rsd!

Hangar
foto: Promo

Veliki plus je i to što svaka mlaznica ima tri rupice. Samim tim nema jakih vodenih udaraca koji bi mogli da oštete biljke i/ili travnjak. A pored funkcionalnosti, ova prskalica ima i zanimljiv dekorativni momenat: zamenjuje fontanu u vašem dvorištu i čini da izgleda još lepše nego što jeste.

---Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i poručite svoju prskalicu sa FLEKSI MLAZNICAMA odmah – online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.---

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track