POSTOJI 9 RAZLOGA DA SE RADUJETE ŠTO IMATE OBLINE: Porede vas sa najprivlačnijim ženama, šanse za dug život su velike i ne SAMO TO
Foto: Profimedia

BUDITE SREĆNE

POSTOJI 9 RAZLOGA DA SE RADUJETE ŠTO IMATE OBLINE: Porede vas sa najprivlačnijim ženama, šanse za dug život su velike i ne SAMO TO

Žena -

Večno se vode polemike oko toga jesu li privlačnije vitke žene ili pak one s oblinama, a bez obzira na trend super mršavih modela, tek kada se uzme u obzir koliko se razlikuju ljudski ukusi, shvati se koliko su takve polemike doista besmislene.

Bez obzira na nečiji ukus, svaka žena s oblinama bi se trebalo njima da se ponosi, a ovo su razlozi: 1. Ne morate bacati novac na umetke za grudnjake. Niti na umetke za zadnjicu.

grudi, brushalter
foto: Profimedia

2. Često vas porede sa Dženifer Lopez, Kim Kardašian i Bijonse. Šta god mislili o njima, nemoguće je poreći koliko su fizički privlačne žene. 3. Mnoge žene celi život muče muku da postignu obline, a vi sve to imate zahvaljujući prirodi. Ili genima vaše mame. 4. Haljine vam pristaju kao salivene upravo ih razloga što ih imate čime popuniti.

haljina, suknja, žena, ženstvena
foto: Profimedia

5. Velika je verovatnoća da imate jedinstven stil budući da se morate pomučiti oko pronalaženja idealne odeće i pribeći raznim kreativnim rešenjima. 6. Vaše obline na veliku većinu muškaraca deluju kao droga - nemoguće im je odoleti! 7. Ako je verovati studijama koje su pokazale kako žene s velikim zadnjicama imaju povišen nivo omega-3 masnih kiselina u telu, a koje su najbitnije za razvoj mozga i moždanih vijuga, verovatno ste inteligentniji od proseka i imaćete inteligentnu decu. 8. Imate dobre šanse za dug život budući da su istraživanja pokazala kako masnoće s bokova preventivno deluju na zdravlje arterija. 9. Vaše je telo kao stvoreno za ples, a posebno uz zanosne latino ritmove.

Ešli Grejem
foto: Profimedia

Kurir.rs/Cosmopolitan.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track