RUGALI SU JOJ SE ZBOG MALIH GRUDI! Govorili su joj da neće moći da doji, ali njoj samopouzdanje NE PADA: Obline ne definišu ženu!
Foto: Printscreen/TikTok/clara_dao

širi pozitivu

RUGALI SU JOJ SE ZBOG MALIH GRUDI! Govorili su joj da neće moći da doji, ali njoj samopouzdanje NE PADA: Obline ne definišu ženu!

Žena -

Napravila je TikTok profil kako bi "širila pozitivu" među drugim devojkama i ženama koje se bore sa nesigurnostima.

Klara Dao je mlada devojka koja se zalaže za stvaranje pozitivne slike o sopstvenom telu jer je, kako kaže, sama provela godine i godine u patnji jer nema grudi. Htela je to da promeni, ali pre nego što se odlučila da ode pod nož, počela je da radi na sebi i svom samopouzdanju.

Uz puno truda razvila je pozitivniju sliku o sebi i jednostavno postala ponosna na telo koje ima. Napravila je TikTok profil kako bi "širila pozitivu" među drugim devojkama i ženama koje se bore s nesigurnostima.

@clara_dao

don’t hurt my feelings like that ?

♬ original sound - daquan

Klara je ispričala da su mnogi korisnici počeli da je ismevaju zbog njene građe i da su je nazivali "dečakom", a dobila je i komentar da nikada neće moći da doji svoju decu.

Uprkos svemu, ona je rešila da više neće da dozvoli da joj padne samopouzdanje.

- Smatram da obline ne definišu ženu, kao ni nedostatak istih - kaže ponosno i priča da su čak i roditelji znali da je opomenu da jede, ali ona je jednostavno prirodno mršavije i sitnije građe.

Uz mnoštvo osuda, Klara je dobila i puno pozitivnih poruka i pohvala od devojaka kojima je pomogla da dobiju samopouzdanje i odbace opciju da odu pod nož.

@clara_dao

please don’t assume that all women want kids :)

♬ "Shake that A$$" by KueenD - ?

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:41

ROMANA UHVAĆENA SA DEČKOM FILIPOM: Opušteno su razgovarali ispred kluba, a EVO ŠTA SU URADILI KADA SU SPAZILI NAŠU EKIPU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track