TRAŽILA DA VIDI KAMERE IZ HOTELA I SAZNA ODAKLE DOLAZI BUKA: Devojku prošla JEZA kad je videla šta se desilo dok je ulazila u sobu
Foto: Printscreen/TikTok/danidboyy1

video

TRAŽILA DA VIDI KAMERE IZ HOTELA I SAZNA ODAKLE DOLAZI BUKA: Devojku prošla JEZA kad je videla šta se desilo dok je ulazila u sobu

Žena -

Stjuardesa Dani redovno na TikToku deli zanimljivosti o svom poslu i savete o putovanjima, a njena najnovija priča u kojoj objašnjava zašto u hotelu ne treba proveravati odakle dolazi buka uznemirila je mnoge korisnike ove društvene mreže.

Dani
foto: Printscreen/TikTok/danidboyy1

- Puno putujem i boravim po raznim hotelima i doživela sam mnoge čudne stvari, ali ovo me je stvarno uplašilo - rekla je Dani.

Ispričala je da je baš nakon dugačkog leta došla u hotel i odmah umorna legla da spava, ali nije mogla zaspati od bučne dece za koju je mislila da se igraju na njenom sspratu, pa je nakon pola sata odlučila da nazove recepciju i da ih zamoli da smire decu.

- Čovek sa recepcije mi je rekao da je celi taj sprat rezervisan samo za posadu aviona i da nema drugih ljudi, a kamoli dece - nastavila je.

Pokušala je da se vrati na spavanje, ali trčanje i zvukovi dečje igre su se nastavili, pa je odlučila da ustane i sama proveriti o čemu se radi, ali nikoga nije videla, a zaposleni sa recepcije su je uveravali da ni nema nikoga. Tad je zatražila da pogleda snimke kamere - i tu priča postaje jeziva - videla je, kaže, sebe kako otvara vrata i malog dečaka kako ulazi u njenu sobu pre nego što je opet zatvorila vrata sobe...

- Na kameri se vidi da je dete prošlo pored mene, a vrata sam otvorila na tri sekunde i sigurna sam da niko nije ušao - rekla je.

Nije poznato kako je osoblje reagovali, ni što je Dani dalje uradila.

- Naravno da sam morala da naiđem na ovaj video, a večeras noćim u hotelu, sad me stvarno strah - komentarisala je jedna kornisnica.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:41

ROMANA UHVAĆENA SA DEČKOM FILIPOM: Opušteno su razgovarali ispred kluba, a EVO ŠTA SU URADILI KADA SU SPAZILI NAŠU EKIPU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track