SANJINA MAMA I SESTRA SU OTIŠLE NA ODMOR: Sanja podelila njihove fotke i misli da im je ovo POSLEDNJE zajedničko LETOVANJE! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

zanimljivo

SANJINA MAMA I SESTRA SU OTIŠLE NA ODMOR: Sanja podelila njihove fotke i misli da im je ovo POSLEDNJE zajedničko LETOVANJE! (FOTO)

Žena -

Sanja je objavila post na Tviteru koji će poprilično dobro će razumeti svi koji su zamolili majku ili oca da ih fotografišu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Roditelji su uvek u fazonu, dobro samo škljocnem, a uglovi, kadrovi i ostali pojmovi u koje se razumeju i deca im nisu posebno važni. Njima su deca uvek lepa, a i vole da budu u istom kadru, makar samo prstić da stave, ako ništa drugo.

"Fotke moje sestre kad je mama slika. Mislim da je poslednji put otišla sa mamom na odmor (što je najgore Inine fotografije sa jednog rođendana su iste ovakve i nisu prsti samo u njenom kadru već ih je gurala i u tuđi", napisala je Sanja. Sudeći po komentarima, dosta ljudi ima sličnih iskustava.

"Mozda nam je mama ista. Ahahahahahhaahaha. Da li da kažem da moja mama ne uđe u kameru da slika, nego uđe u viber pa u slikanje, i onda svaku sliku koju uslika posalje meni", napisala je jedna korisnica.

"Plačem", "jedna je majka", "dugo gore ne viđoh", samo su neki od komentara, ali ima i onih koji za mamu imaju samo reči hvale.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

"Mama je majstor pa ti pričaj šta hoćeš. Nikad se više nisam trudio da vidim kako neko izgleda. Lepa ti Sestra. Hvala Kevo", napisao je jedan korisnik. Neki su shvatili emociju, pa im oštrina fotografije nije važna.

"Mutne , ali drage", napisao je drugi korisnik.

Na ovom postu je međugeneracijska solidarnost bila na visokom nivou, jer svi imaju razumevanja za majku i svakako je izazvao dosta pažnje.

majka, fotografija
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:53

NEĆU DA PRIČAM O SKANDALIMA! Katarina Radivojević i Milutin Petrović ne žele da komentarišu INCIDENT Bjelogrlića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track