MOJ SIN (10) ODBIJA DA NOSI JEFTINE STVARI: Majka rešila da detetu priušti sve što želi, pa potrošila 2.300 € na OPREMU ZA ŠKOLU!
Foto: Profimedia

mašala

MOJ SIN (10) ODBIJA DA NOSI JEFTINE STVARI: Majka rešila da detetu priušti sve što želi, pa potrošila 2.300 € na OPREMU ZA ŠKOLU!

Žena -

Britanka Doris Rasel, majka dvojice sinova, nedavno je istakla da je za opremanje za školu jednog deteta potrošila čak 2300 evra.

dete, ranac
foto: Profimedia

Društvene mreže bruje o slučaju Britanke Doris Rasel, majke dvojice sinova, koja je za opremanje za školu jednog deteta potrošila basnoslovnih 2300 evra!

- Znam da u trgovačkim lancima poput Aldija možete mnogo toga da nabavite za par funti. Recimo, videla sam da dečje majice tamo koštaju oko evro. Međutim, to nije dovoljno dobro za mog sina, on želi firmirano - kaže Doris koja je i navela koliko ju je koštala oprema za sina Čarlija (10).

- Čarli voli "haj-end" brendove. Najviše sam potrošila na kaput "Tommy Hilfiger", oko 140 evra. Tu su i "Nike Airforce" patike, otprilike iste cene. Čizme sam mu platila oko 70 evra, a veš "Calvin Klein" oko 100 evra - kaže Doris.

Odeća, Garderoba
foto: Profimedia

- Čarli je inače u manekenstvu i odbija da nosi nebrendirane stvari. Čak su mu i čarape skupe - na dane kada nosi uniformu, nosi samo Calvin Klein čarape koje koštaju oko 50 evra. Trenutno smo još u potrazi za rancem. Imam sreće što moj drugi sin ne pati od firmiranih stvari i baš ga briga šta nosi, pa njemu kupujem u robnim kućama poput "Primarka".

- Čarli je već mnogo puta radio reklamne kampanje za razne brendove. Takođe, voli da se po svaku cenu uklapa u društvo, pa uvek mora da ima dobar mobilni i dobar kompjuter. Tu je i odeća za vannastavne aktivnosti, koja takođe mora da bude brendirana. Nešto od odeće dobija od brendova za koje radi, ali većinu kupim ja jer on odbija da nosi nešto drugo - kaže.

To su, objašnjava Doris, veliki troškovi jer ona i suprug nemaju velika primanja. Zato štede na sebi da bi imali da priušte Čarliju.

- Retko kupim sebi nešto i to je uvek jeftino. Odustala sam i od frizera. Čarli ide kod frizera na svake četiri nedelje. Međutim, ne žalim se. Radije trošim novac na njega - kaže.

Online kupovina, Hangar, Ljubav i moda, Odeća, Posao, Garderoba, Samopouzdanje
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

06:15

POTRESNA ISPOVEST OLIVERE BALAŠEVIĆ: Sa suzama govorila o detinjstvu, životu sa Đoletom i novoj knjizi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track