UPOZORI MOMKA KAKVA SI BEZ ŠMINKE: Influenserka koja liči na Mister Bina za tili čas se pretvara u Kendal Džener! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ fabiola.baglieri

transformacija

UPOZORI MOMKA KAKVA SI BEZ ŠMINKE: Influenserka koja liči na Mister Bina za tili čas se pretvara u Kendal Džener! (VIDEO)

Žena -

Infulenserka Fabiola Baglieri (18) pratioce na društvenoj mreži TikTok svakodnevno oduševljava svojim transformacijama.

Iako većina devojaka koristi šminku kako bi prekrile nedostake, pojedini im zameraju da posle korišćenja kozmetike više ne liče na sebe. Isti je slučaj i sa ovom osamnaestogodišnjakinjom.

I sama Fabiola je svesna promene koju napravi, a kako kaže sebe bez šminke podseća na glumca Rovana Atkinsona koji tumači lik svima poznatog Mister Bina. Međutim, a kada se ova devojka našminka neodoljivo liči na manekenu Kendal Džener.

U video zapisima na kojima Fabiola nema šminku, na njenom licu dominiraju guste raščupane obrve i krupne oči, ali kada se našminka ona postaje sasvim druga devojka.

"Od Mister Bina do crvenog tepila", napisala je ona ispod videa svoje transformacije, a pored pozitivnih komentara našli su se, naravno, i oni koji su je osudili.

- Primetno je da lepo šminkaš. Bravo za to. Ali, nije u redu da te momak upozna našminkanu, a onda te ujutru zatekne bez šminke. Mislim da bi mu srce stalo - glasio je jedan od komentara.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:43

PESMA, OSMESI I ZAGRLJAJI! Evo kako su Vojin i Sloboda proslavili rođendane i sa kojim kolegama se glumac veselio! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track