SVEKRVA JE NA MOJU SVADBU POZVALA SUPRUGOVU BIVŠU: Ponudila se da SVE FINANSIRA, pa odlučila da zove i nju, a razlog je BIZARAN!
Foto: Profimedia

ŠOK!

SVEKRVA JE NA MOJU SVADBU POZVALA SUPRUGOVU BIVŠU: Ponudila se da SVE FINANSIRA, pa odlučila da zove i nju, a razlog je BIZARAN!

Žena -

Anonimna mlada podelila je frustrirajuću priču o svom venčanju i svekrvi koja se umešala u celu organizaciju.

mlada, venčanje, mladoženja, svadba, venčanica
foto: Profimedia

Pre četiri godine upoznala je sadašnjeg supruga koji je iza sebe imao brak sa ženom koju njegova porodica nikako ne može da preboli jer tvrde da je to "ljubav njegovog života", uprkos tome što on taj odnos opisuje kao vrlo toksičan.

- Objasnio mi je da ona nije ljubav njegovog života, da je toksična osoba i da je rastanak bio dobar za obe strane. Ipak, njegovi roditelji prave probleme, oni su ti koji kažu da je bila odlična za njega - napisala je i da je u početku teško uspostavila odnos sa svekrvom, ali zbližile su se kada je svekar preminuo i kada je rodila prvo unuče.

Odlučili su da se venčaju, ali pandemija ih je uništila finansijski, pa su promenili prioritete.

- Kupili smo kuću od ušteđevine, a venčanje smo odlučili da održimo u uskom krugu ljudi, ali svekrva nikako nije bila za to. Rekla je da će ona finansirati ceremoniju.

Mlada, Žena
foto: Profimedia

Pristali su, a to je očigledno svekrvi bio znak da može i ona da donosi odluke kada su u pitanju zvanice i organizacija. Pozvala je tako jednu osobu koju ni mladoženja ni mlada nisu hteli da vide tamo - njegovu bivšu - i ništa im nije rekla!

- Stigao je veliki dan i ugledali smo bivšu i svekrvu zajedno. Pitali smo je što se događa, a ona je objasnila da je to važna gošća koja treba da bude prisutna na ovako bitnom događaju. Suprug je rekao da treba odmah da ode, a ja sam se složila. Svekrva je pretila da će onda i ona otići i da nismo u pravu jer je sve finansirala, pa može i pozvati koga hoće.

Bivša je otišla, svekrva je ostala, ali je celo veče bila ljuta. Ponudili su da vrate novac, barem pola iznosa, ali nije htela da prihvati to. Svi korisnici Reddita koji su pročitali objavu rekli su ženi da nije ništa pogrešno uradila, kao ni suprug, već je svekrva uopšte nije u pravu.

- Ne bih joj ni ponudila novac -napisala je jedna osoba, a drugi su komentarisali da je postupak jako ružan i pokvaren.

suze, mlada, venčanje
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./The Sun

Bonus video:

00:31

TALENTOVANI BOKSER SE SPREMA ZA SVETSKO PRVENSTVO Veljko: Srbija mi je svetinja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track