UZNEMIRAVAJUĆE! UŠLA JE U KLINIKU KAO PRELEPA DEVOJKA, A ONDA SE UMALO UGUŠILA: Želela da poveća usne, pa završila u HITNOJ! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok/ lauzyfaulks

ŠOK!

UZNEMIRAVAJUĆE! UŠLA JE U KLINIKU KAO PRELEPA DEVOJKA, A ONDA SE UMALO UGUŠILA: Želela da poveća usne, pa završila u HITNOJ! VIDEO

Žena -

Škotkinja Loren Folkner objavila je pre nekoliko dana na svom TikToku video od kojeg prolazi jeza. Otišla je na korekciju usana, ali već nakon dve injekcije stvari su neočekivano krenule po zlu. Naime, ona je pretrpela anafilaksiju, tj. po život opasnu alergijsku reakciju.

Ubrzo joj je telo prekrio osip, a u nekoliko minuta je i natekla, u jednom trenutku učinilo joj se da će izgubiti svest.

Oteklo joj je grlo, počela je da diše otežano, pa je medicinska sestra odmah nazvala hitnu kako bi na vreme stigla u bolnicu i primila odgovarajuće lekove.

- Korigovala sam usne u istoj poliklinici i ranije, sa istim proizvodom, ali tada nije bilo apsolutno nikakvih problema - napisala je u videu devojka, koja je ujedno i prikazala u kakvom stanju je napustila bolnicu.

Pojedinci su reakciju njenog tela pokušali da povežu sa vakcinom, ali im je Loren u komentarima odgovorila da je do incidenta došlo pre nego što se vakcinisala.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:05

OVOLIKO NOVCA ZA CIPELE MOŽE SAMO DA DA JK: Karleuša se pohvalila novim PAPRENO skupim sandalama: Štikla, koža i kristali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track