ZBOG PLASTIČNE OPERACIJE NE MOŽE DA SEDI: Novi izgled joj donosi mesečnu zaradu od 170.000 EVRA, a bez OVOGA ne ide nigde! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ kazumisworld

BILA NEZADOVOLJNA IZGLEDOM

ZBOG PLASTIČNE OPERACIJE NE MOŽE DA SEDI: Novi izgled joj donosi mesečnu zaradu od 170.000 EVRA, a bez OVOGA ne ide nigde! (VIDEO)

Žena -

Manekenka Kazumi Skuirts (24) potrošila je 17.000 evra za brazilsko podizanje zadnjice, međutim, ona zbog toga više ne može pravilno da sedi.

Naime, Kazumi je objasnila da je želela savršeno telo, ali da ishranom i vežbanjem nije mogla da postigne željene rezultate, pa je tako odlučila da ode "pod nož" dobije savršenu figuru.

Posle operacije, iako njeno telo izgleda besprekorno, ona nije u stanju da normalno sedi.

- Sve radim stojeći, a kada negde idem nosim jastuk koji mi pomaže da normalno sednem - rekla je Kazumi.

Iako njeno telo pati zbog neprirodnog položaja, ova mlada devojka ne želi da promeni izgled, jer zbog njega na društvenim mrežama zarađuje više hiljada evra.

- Priznajem da mi smeta zadnjica, ali to ne znači da ću da je vratim u prvobitno stanje, jer sada zbog atraktivnog izgleda zarađujem 170.000 evra mesečno - iskrena je ona.

Kazumi je priznala da je još kao dete osećala nezadovoljstvo zbog svog izgleda i ističe da je oduvek maštala da bude zgodna i mršava.

- Kada sam ušla u pubertet moje telo je počelo da se menja i ja uopšte nisam bila zadovoljna izgledom, pa sam odlučila da uradim sve što mogu kako bih bila savršena. Potrošila sam puno para na svoj izgled i bilo je zaista bolno, ali sve se na kraju ispalatilo - zaključila je Kazumi, prenosi "Led bible".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

SRPSKO KOLO JE PRVO ŠTO SAM NAUČILA! Lepa Špankinja nakon venčanja sa našim glumcem: Ovo sam sanjala od 13. godine! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track