IMAM 50 I NE ŽELIM DA SE ODREKNEM MINIĆA: Optužuju je da se ne oblači u skaldu sa svojim GODINAMA, ali ona za to NE MARI! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/trayslounge

zanimljivo

IMAM 50 I NE ŽELIM DA SE ODREKNEM MINIĆA: Optužuju je da se ne oblači u skaldu sa svojim GODINAMA, ali ona za to NE MARI! (FOTO)

Žena -

Iako neki smatraju da iscepane farmerke nisu prikladne za osobe starije od 35 godina, modna urednica Trejsi Lia Sajer nikako se ne slaže sa ovim tvrdnjama.

- Uskoro ću napuniti 50 godina i ne pomišljam iz svog ormara da bacim trenerke, bikinije, kratke pantalone ili bilo šta drugo što se smatra "neprikladnim" za nekoga u mojim godinama - rekla je Trejsi koja voli da odbacuje "modna pravila", a sve to dokumentuje na svom Instagram profilu i ne obazire se šta drugi misle o tome.

- Ono što je za mene bilo ključno jeste pogledati se u ogledalo i prihvatiti ko sam i kako izgledam. Naučila sam da volim svoje bore. To mi je pomoglo da pronađem sebe i shvatim šta mi odgovara - otkrila je.

Trejsi često nosi kratke pantalone, suknje kao i iscepane farmerke .

- Vikendom se ponekad uskladim i sa svojom ćerkom, koja će uskoro napuniti 18 godina, u odgovarajućim iscepanim farmerkama. I da, kolena su mi pomalo naborana, ali mislim da to dodaje njihovom šarmu - kaže Trejsi i savetuje svim starijim ženama da ne postavljaju sebi neke stilske ili modne granice.

- Kako starimo često se govori da nosimo ono u čemu se osećamo prijatno, što nije loše i oblačenje može učiniti bez stresa. Međutim, ako ne pokušate nešto drugačije, nikada nećete znati kako se osećate u tome. Stoga nemojte nametnuti sebi neka ograničenja. Nikada niste prestari da nešto obučete. Probajte i nosite ako se u tom osećate srećno - rekla je Trejsi koja takođe obožava da nosi bikini.

- Bikiniji su za svakoga i ja obožavam da ih nosim. Nemam apsolutno nikakvu nameru da ih se ikad odreknem kao i s*ksi donjeg veša - dodala je, a piše "The Sun".

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:29

SRPSKO KOLO JE PRVO ŠTO SAM NAUČILA! Lepa Špankinja nakon venčanja sa našim glumcem: Ovo sam sanjala od 13. godine! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track