NOVA TRANSFORMACIJA BAKE MILORATKE JE TEKTONSKA: Unuk Aleksandar joj skinuo maramu i od nje opet napravio SVETSKU DIVU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Aleksandar dramicanin

šminka čini čuda

NOVA TRANSFORMACIJA BAKE MILORATKE JE TEKTONSKA: Unuk Aleksandar joj skinuo maramu i od nje opet napravio SVETSKU DIVU (VIDEO)

Žena -

Mladi umetnik Aleksandar Dramićanin oduševio je javnost kada je objavio fotografije svoje bake Miloratke (86) nakon neverovatne transformacije.

Unuk je ponovo sređivao baku Miloratku i sad je još lepša! Kolika je moć dobre frizure i šminke najbolje je pokazao mladi umetnik Aleksandar Dramićanin kada je svoju predivnu baku Miloratku, koja živi u jednom ivanjičkom selu, potpuno transformisao i od nje napravio neverovatnu lepoticu koja podseća na filmske dive.

Nove pre i posle fotke su očaravajuće jer na prvoj vidite baku koja se ne šminka i nosi maramu. Ovoga puta, njen unuk Aleksandar, mladi umetnik, opet je napravio čudo!

Uz fotke je okačio i kratak video bakine transformacije, gde je efekat drastične promene ove prelepe žene još izraženiji.

Moja najdivnija baka Miloratka - stoji u opisu videa ispod kojeg se niže gomila oduševljenih komentara.

kurir.rs

Bonus video:

00:21

PRAVA KEVA: Luna Đogani izašla sa Markom, pa se NAPUCALA: Mini haljina i ŠMINKA u fulu! Miljković joj deli komplimente!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track